Jump to content

About this blog

Hier is alles te vinden over mijn route wat in aanbouw is.Β 

Here you can find everything about my rout. It is still work in progress.

Entries in this blog

Leiden - Haarlem update #1

Leiden - Haarlem update #1

Hallo allemaal! Lange tijd stil geweest hiero, tijd om de boel van het stof af te halen πŸ˜„ Ik heb de laatste tijd zeker niet stilgezeten, sinds de coronacrisis juist meer aan het bouwen en nu de zomervakantie is begonnen betekent dat ook veel bouwen (al zit ik liever aan het strand) πŸ˜› Kortom, erg veel gedaan de laatste tijd. Sinds de bovenleiding al een tijdje af is tussen Leiden en Haarlem was het wel tijd om eraan te beginnen. Dat heb ik gedaan, en terwijl ik bezig ben om de laatste

Edgarii

Edgarii

Bovenleidingsupdate #2

Bovenleidingsupdate #2

Hallo allemaal! Afgelopen dagen waren hele leuke dagen, 2 previews gehad en ze waren erg leuk. Tof om te zien dat zoveel mensen interesse hebben in de route, geeft me ook een motivatie boost 😎 Goed, nu terug naar het onderwerp van deze blog.Β  Ik ben de laatste 2 weken erg druk bezig geweest met de bovenleiding tussen Leiden en Haarlem, en kan nu met trots zeggen dat het is voltooid πŸ˜„ Dit is wel een leuke goal, want nu is de route helemaal BVL klaar (behalve HS en Binckhorst,

Edgarii

Edgarii

Preview update

Preview update

Hallo allemaal! πŸ™‚ Ik heb een nieuwe update over de preview. Ondertussen heb ik ook nog een aantal leuke sfeerfoto's. Ik zie jullie bij de preview, hoi! πŸ˜„ Β  Rubku_NL, https://twitch.tv/Rubku_NLΒ op 5 juni (stream begint rond 20:00) Blvius92, https://twitch.tv/blivius92Β op 7 juni (stream begint rond 14:00) Β 

Edgarii

Edgarii

Leiden CS update #2

Leiden CS update #2

G'day. Laatste tijd probeer ik de puntjes op de i te zetten voor Den Haag - Leiden (al is dat niet overal gemakkelijk). Het stuk is in een verre staat en is klaar voor een preview. Zometeen wat meer info erover πŸ™‚ Gooedd, nu over richting Leiden want daar is het een en ander veranderd. Er zijn een aantal nieuwe gebouwen erbij, met dank aan Frison voor het LUMC. De Bovenleiding is daar afgerond richting Haarlem en is daarom 'battery-free-proof'. Scenery op de perrons is ook bijna klaar en n

Edgarii

Edgarii

Leiden CS update

Leiden CS update

Hoihoi! Ik heb de laatste tijd veel gewerkt aan Leiden/De Vink en hier zijn een aantal foto's πŸ˜„

Edgarii

Edgarii

Den Haag CS update

Den Haag CS update

Laatst had ik de wissels op Den Haag CS opnieuw geplaatst, ik vond ze er niet zo netjes bij liggen. Spoortjes opnieuw geplaatst en het zag er beter uit πŸ˜› Natuurlijk moet de BVL ook opnieuw, anders loopt hij niet goed met het spoor, dat was nog wel een klus maar het is af! Eindresultaat BVL en sporen Den Haag CS πŸ™‚ Enige wat nog in Den Haag moet gebeuren is wat scenery en dan kan ik dat ook afvinken πŸ˜„ De FPS is hier met treinen tussen de 20 en 40 fps (hangt ook af wat voor PC, een medium PC haalt

Edgarii

Edgarii

Bovenleidingsupdate

Bovenleidingsupdate

Hey hoi! Hopelijk gaat alles met jullie goed, met mij wel πŸ™‚ Ik heb een nieuwe update klaar staan. De bovenleiding tussen Den Haag CS en Leiden CS is af, een grote mijlpaal voor mij. Kostte heel veel werk maar het staat er. Nog kleine aanpassingen doen op Leiden en Den Haag en dan is ie echt voltooid voor de preview. Geniet van de screens!

Edgarii

Edgarii

Γ—
Γ—
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy