Jump to content
×
×
 • Create New...

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Wat een werk ja! Het zien er wel uit als grote verbeteringen.
 3. Geen idee hoe dat scenario er uit ziet, ik kijk niet naar NL routes. Wat gebeurt er als je RW Enhancer helemaal uit hebt dan? Zou eens beginnen met gewoon de basis, zonder allerlei poespas, anders is het gokken.
 4. nee het is precies de zelfde scenario die rubku reed voor de preview van zuidwest Nederland ik heb ook RW enhancer Pro misschien dat het daar aan ligt?
 5. De DDZ is veel te luid als hij langs mijn trein komt rijden of hij komt aan bij het station, ik hoor hem al vanaf 3KM in mijn cabine...
 6. Ik zie een sterrenhemel, is dit niet toevallig een nachtscenario dan? Hoe het dan komt dat het op andere routes ook zo is weet ik niet..
 7. ja dat heb ik gedaan ik had de instellingen van sjef overgenomen..
 8. Heb je al naar instellingen als Ambient Light gekeken?
 9. Kan je een duidelijk screenshot toevoegen van wat je precies ziet? Dat zou mensen enorm helpen, waarschijnlijk.
 10. goedenavond ik heb een scenario van rubku zitten ijken van zijn preview van de zuidwest Nederland route. ik probeer zelf deze route ook te rijden maar bij mij is het zo donker dat ik haast niks zie en dat hij is ook bij andere scenario's van Nederland of andere landen. ik heb het geprobeerd oom mijn monitor instellingen aan te passen maar dat werkte dus niet en heb samen met sjef ook naar andere mogelijkheden gekeken maar ik kom er niet uit.... zou iemand me hiermee kunnen helpen....?
 11. Jeetje, ze blijven ook niet stil zitten Inderdaad weer werk aan de winkel
 12. Altijd weer de randstad wat vernieuwd moet worden. Ze kunnen beter Utrecht-Arnhem naar 3 sporig maken en 180 km/h+ van maken
 13. Today
 14. Oké, goed om te weten.
 15. zo werkt het in het echt.
 16. In de cabine is het inderdaad niet te horen.
 17. Klopt het dat het geluid van de motor niet van binnen in de cabine en in passenger view te horen is?
 18. Aha, dank voor de informatie Chris!
 19. Het is wel mogelijk om openslaande deuren voor de cabine te maken, maar het maakt de cabine en 'buiten'-modellen veel complexer. Ik kan veel snelkoppelingen maken en op complexiteit besparen door de twee volledig gescheiden te houden. En omdat dit geen TSW is, kun je, zelfs als je de cabinedeuren opent, niet "uitstappen" - je staat ofwel binnen naar buiten te kijken, of sta buiten naar binnen te kijken (of je vliegt de camera in de cabine met weinig details, die normaal van de buitenkant is te zien).
 20. dannykersten2007

  RE2 naar Frankfurt

  mooi screenshot
 21. Alpen Express naar Zell am See vertrekt van Utrecht Centraal!
 22. Vectrons in NS kleuren is een feit geworden!
  geluiden zijn veel beter dan de standaard Christrains geluid vooral op hoge snelheden 10/10
 23. zal eens zien op discord.
 24. EsméevR

  repaint request

  Repaints maken is niet zo maar even gebeurd.. Het is een paar dagen werk als je het echt goed wil doen. Daarbij komt nog dat er op dit forum maar enkele mensen zitten die kunnen repainten, en ik ga er alvast niet aan beginnen, die energie steek ik liever in mijn eigen spul. Op DS zitten iets meer mensen die de vaardigheden hebben, je zou het daar kunnen vragen, maar ik denk dat je het echt zelf zal moeten doen. Als je de stappen logisch volgt stelt het echt niet veel voor.
 1. Load more activity

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy