Jump to content
×
×
 • Create New...

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Of bedoel je de kleur van je HUD paneel? Je moet dan je Contrast bijstellen
 3. in de screenshot van Louke1968 zie ik een zwarte HUD in plaats van grijs
 4. Welke screenshot bedoel je? Die optie is mij onbekend. Misschien staat je Cab verlichting aan?
 5. De HUD in zijn screenshot is zwart in plaats van grijs.
 6. Hoe bedoel je de HUD Zwart?
 7. Dankjewel! Het probleem is opgelost. Nu heb ik nog 1 vraag. Hoe krijg jij je HUD zwart?
 8. Today
  Een prachtige route door een fantastisch landschap, Niels! Ik ben hier in ieder geval blij mee! Bedankt voor het vele werk wat je hierin hebt gestopt! Eén opmerking: waarom stopt het verkeer niet voor de spoorbomen bij station Twello?
  Is dit je eerste scenario? Leuk en probleemloos. Bedankt! Een volgend scenario met omroep? Ik hoop nog meer van je te zien! Welke benodigdheden heeft Job toegevoegd?
 9. Er worden installatie documenten bijgeleverd. Download ze eerst maar en kijk of je ze kan installeren en dan pas vragen!
 10. ja, trouwens hoe moet je ze installeren?
 11. Hoeveel meer wil je dan? Heb je deze pakketten al gedownload?
 12. Ja, kijk hier op simtogether, bij rollend materieel VIRM bij de downloads of kijk op https://zwnl.jimdofree.com/ts2020/downloads/
 13. utrecht-tiel bv. dat is al oude route. je kunt proberen de instellingen terug te zetten. bovenin kun je fps aanzetten. bv bij mij dan gaat de fps terug naar bv 5. dan word het tijdrijden. slow. bij een hoop oudere scenarios, krijg ik de melding out of memory.
 14. http://www.blivius92.nl/repaint/ https://simtogether.com/files/file/885-ns-virmm-repaint/ https://dutchsims.nl/viewtopic.php?t=63
 15. Hallo, Zijn er gratis VIRM Repaints? Groetjes Kwint
 16. ik heb deze nieuwe geinstalleerd, enige nadeel is in quikdrive ,zie je de repaint niet. ook zie ik sommige scenarios met repaints niet. met locoswap, zie ik ze wel in het rechter plaatje. en kan ze dan invoegen. met sommige repaints en veranderde scenario s kan ik dan rijden. op de andere site stond, dat de repaints, alleen in de daarvoor meegeleverde scenarios werken.
 17. Vaak hoef je de oude niet eerst te verwijderen en kan je de nieuwe gewoon installeren. Deze zal de oude bestanden overschrijven.
 18. [NL] Train Sim World 2020 - Reading to Oak Old Common - Class 66
 19. Hallo daar jongens, Zoals @DenverTrucker een operatie moet ondergaan, moet ik dat ook voor mijn botaandoening. De operatie is volgende week 3 februari. Ik moet plaatjes, dus van die schroeven in mijn knie, omdat er in september al een Knobbel uit mijn kuit is verwijderd en die heeft mijn knie scheef geduwd. De operatie is niks ergs, gewoon vanwege mijn botaandoening.
 1. Load more activity

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy