Jump to content

[TM] Poznan-shuttle 42331 naar Utrecht 1.0.0

   (0 reviews)

1 Screenshot

Due to construction works between Nijmegen and Arnhem, Poznan-shuttle 42331 has been diverted via 's-Hertogenbosch and Utrecht. Today, this long cargo train is pulled by the beautiful 189 206 'Vincent van Gogh' locomotive. Good luck!

Benodigdheden:

 

vR BR 189: hier

SBB & ERS ‘Vincent van Gogh Repaint’: hier

Repaint Pack Vol. 1: hier

 

vR Sdggmrss: hier

Repaint Pack: hier 

 

3DZUG Verkehrspack Güterwagen: hier 

 

Railtraction NS 1800: hier

DCR 16-17-1800 Repaint Pack: hier

 

ChrisTrains: hier

VIRM 

ICM

DD-AR

SLT

Mat ‘64

GTW

6400

mP3000

Vanwege werkzaamheden tussen Nijmegen en Arnhem is Poznan-shuttle 42331 van ERS Railways omgeleid via ‘s-Hertogenbosch en Utrecht. En vandaag wordt deze lange containertrein getrokken door de prachtige 189 206: de Vincent van Gogh-trein. Net voor ‘s-Hertogenbosch is deze trein even stilgezet om wat andere treinen voor te laten. Nu het sein weer op groen staat, mag je hem via ‘s-Hertogenbosch naar Utrecht brengen. Onderweg staat je verder weinig bijzonders te wachten.

 

Maximumsnelheid onderweg (tenzij anders aangegeven): 95 km/u.

 

Let op: alle treinen in dit scenario rijden realistisch, dus volgens de dienstregeling van 2015. De spelerstrein met de BR 189 in Vincent van Gogh-livrei en de goederenwagons erachter reed ook in ongeveer deze samenstelling rond op 1 november 2015, maar om praktische redenen is de dienstregeling van spelerstrein 42331 in dit scenario ongeveer een halfuur ‘vertraagd’.

Wat níet 100% realistisch is, is de BR 189 van Virtual Railroads die niet met ATB is uitgerust. Om ook met treinbeïnvloeding rond te kunnen rijden, kun je in de scenario-editor of met LocoSwap de locomotief veranderen in bijvoorbeeld een BR 186 van ChrisTrains of K-Trains, die wel ATB aan boord heeft. De treinsamenstelling is dan echter niet meer waarheidsgetrouw en mogelijk haal je de dienstregeling met een andere loc niet meer.

 

Verder: alle stoptonende seinen zijn terecht rood: tab ze niet weg, maar wacht tot ze geel worden. 


User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

There are no reviews to display.

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy