Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Retro Canvas Route - Starters package (TS) - Rails niet zichtbaar, geen passagiers en deuren gaan niet open.


Question

Beste mensen,

 

Ik heb sinds gisteren de Retro Canvas Route - Starters package (TS) gekocht inclusief treinen en de Train Simulator 2021 zelf die bij het pakket hoorde. Nu heb ik een eerder forum bekeken en instructies gelezen hoe dit verholpen moet worden, maar het mocht niet baten. Ik heb het spel opnieuw gedownload en alle andere downloads een voor een opnieuw gedownload, maar niks werkt. Iemand met de gouden tip voor mij?

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is die niet al inbegrepen bij de Train Simulator 2021? En waar kan ik hem vinden anders? Kost het dan extra geld om rails te hebben, passagiers en deuren die open gaan binnen de Retro Canvas Route? Want op de Duitse routes gaan de deuren wel open van deze treinen.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Het ELAP is niet inbegrepen bij TS, en dit staat ook in de instructies van de Retro Canvas Route. Het zit echter bij enkele routes wel inbegrepen, waaronder enkele Duitse. Er zou ergens een map moeten staan railworks/assets/RSC/trainsimulator als ik het me goed herinner, heb je die? Je zou ook op Steam naar je DLC lijst kunnen kijken, daar zou het pakket ook tussen moeten staan.

Link to post
Share on other sites
Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy