Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×
  • 0

Probleem met engelse wissel


Rob_zeeland

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ben nog eens aan het spitten geweest en heb het opgelost. ik heb de trackrule veranderd voor de wissel te leggen van CT trackrule No Catenary naar Coha standaard. en daar het juiste tracktype ingesteld en dat deed de truc.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Dat Engels wissel is sowieso niet goed gelast, er zijn geen wisseltongen te vinden. Dit kun je vaak verhelpen door de 4 sporen ietsje buiten het wissel te knippen en lassen.

 

Edit: Je kunt prima meerdere trackrules gebruiken in een route, maar dan moet er wel een duidelijke overgang zijn (een las) en dus niet op deze manier.. Dit is vragen om problemen...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Tsja Rob, je kan het er wel weer bij laten maar een feit is gewoon dat jouw constructie zo niet werkt en je route dus ook niet bruikbaar zou zijn. Iedere keer als jou iets niet direct lukt merk ik veel weerstand om er tóch even wat meer energie in te steken om het even goed te doorgronden en kloppend te krijgen, ook neem je dan liever niet onze goed bedoelde adviezen te harte geloof ik. Maar dat is een keuze waar je vrij in bent natuurlijk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy