Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

SimTogether Eindejaars Livestream


Lander0606

Recommended Posts

We verruilen 2021 bijna voor 2022. Maar voor het zover is, pakt SimTogether groots uit! Eén regel: het woord "Coron..." is verboden!

En met groots bedoelen we ook echt groots. Special guests, exclusieve previews, Q&A's en vette give-aways. En geloof ons: dat wil je niet missen!

 

Heb jij zin in een leuke avond? Schrijf donderdag 30 december 2021 om 19u30 dan met een rode stift in je agenda.

 

Ook in aanloop naar het event is er wat te winnen: raad jij onze special guests? Dan maak je kans op maar liefst € 30,- shoptegoed in de SimTogether Webshop! Alle informatie en deelnemen kan hier: https://simtogether.com/livestream/. Houd deze pagina ook goed in de gaten voor hints naar de special guests!

 

Tot op 30 december!

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

De 3e en laatste hint naar de special guest in de eindejaars livestream staat online! Kan jij alle plaatjes bij elkaar leggen en erachter komen wie deze onbekende persoon is?

https://www.simtogether.com/livestream/

sthint3.png

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Bekendmaking special guest tijdens de livestream

 

Aanstaande donderdag om 19u30 is het zover: de enige echte SimTogether Eindejaars Livestream! We hebben jullie de afgelopen weken de mogelijkheid gegeven om via hints erachter te komen wie onze special guest is tijdens de livestream, en we hebben een hele hoop inzendingen ontvangen! Nu rest ons alleen nog de vraag: wie is de special guest?

 

Hij is enorm bekend binnen de community, heeft een groot deel van het Nederlandse materieel voor Train Simulator ontworpen en is momenteel bezig aan de nieuwste InterCity-treinen van Nederland… Waarschijnlijk weet zo goed als iedereen over wie we het hebben: onze special guest tijdens de livestream is niemand minder dan Chris van ChrisTrains! Chris zal ons onder andere een exclusief inkijkje geven in de ICNG. Maar er staat uiteraard nog veel meer te gebeuren!

 

De SimTogether Eindejaars Livestream, donderdag30 december om 19u30 live op Twitch!

chrisannouncement.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

De stream is inmiddels afgelopen en we kunnen spreken van een groot succes! We bedanken iedereen die erbij was, in het bijzonder Chris van ChrisTrains en Paul van TrainworX, en wensen jullie alvast een fijn nieuwjaar!

 

Terugkijken kan hier: 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy