Jump to content
Nog slechts 3 dagen om jouw favoriete screenshot in te zenden! I Only 3 days left to submit your best screenshot! ×

Scenariowedstrijd "De Oude Lijn"


Lander0606

Recommended Posts

Exact een week geleden releasede @Edgarii de prachtige route "De Oude Lijn (Den Haag-Haarlem)". Als bonus ontwikkelden enkele teamleden voor de release alvast enkele scenario's, gebundeld in het SimTogether "De Oude Lijn"-scenariopakket, zodat je snel kon genieten van deze nieuwe route.

 

Nu is het uiteraard aan jullie! Ter gelegenheid van de release van deze route organiseren we, net als vorig jaar, een scenariowedstrijd!
Elk scenario op "De Oude Lijn" dat geüpload wordt naar SimTogether en voldoet aan de vereisten (zie verder) maakt kans om de hoofdprijs te winnen: een cadeaubon van maar liefst €25 voor de SimTogether Webshop!

 

De vereisten zijn als volgt. Je scenario moet:
- minimaal 15 minuten duren
- minimaal 4 actieve AI treinen bevatten

 

De wedstrijd loopt vanaf vandaag (zaterdag 4 juni) tot zaterdag 25 juni. Na afloop zal een stemming volgen en kan je stemmen op het scenario dat jij het leukst/creatiefst/mooist/coolst/langst/vetst/realistischtst/... vindt ?
We wensen iedereen alvast veel succes en kunnen niet wachten om jullie prachtige scenario's te testen! ?

Scenariowedstrijd_banner.png

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Enkele weken geleden startte de "De Oude Lijn"-scenariowedstrijd. We hadden aangekondigd dat deze tot 25 juni zou lopen, waarna een stemming zou volgen, maar hebben daarbij minder rekening gehouden met de examenperiode die voor velen voor de deur stond of aan de gang was.

 

Daarom verlengen we de scenariowedstrijd tot en met zondag 3 juli 23:59! Alle scenario's die dan geüpload zijn, maken kans op de prijs: een cadeaubon van maar liefst €25 voor de SimTogether Webshop!

 

Scenario's uploaden kan hier: https://simtogether.com/files/category/1018-scenarios-contest/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Even een extra melding.

 

De komende dagen wordt het redelijk warm in zowel Nederland als Belgie, ook zijn de scholen langzaam aan het afronden, en betekend dat wij niet alle tijd van de wereld hebben. Wij proberen alle scenario's zo snel mogelijk online te krijgen, echter kunt u de komende tijd wat meer vertraging verwachten. 

 

Alle scenario's die worden ingestuurd voor de scenario wedstrijd, proberen wij allemaal ook voor 3 Juli 23:59 online te hebben. Excusses als het wat langer duurt!

 

Voor de rest, veel plezier en veel succes! ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

De winnaar van de SimTogether Scenariowedstrijd is inmiddels bekend. Het was spannend en de concurrentie tussen de deelnemende scenario's was groot. Maar met een mooi aantal stemmen heeft @ClipmeneerNL de scenariowedstrijd gewonnen met zijn scenario "IC Den Haag - Amsterdam Centraal in de spits". Gefeliciteerd ClipmeneerNL! ?

 

poll_scenariowedstrijd.png

 

Heb jij dit scenario nog niet gespeeld? Neem dan nu een kijkje op de downloadpagina en geniet van het winnende scenario!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy