Jump to content
Nog slechts 3 dagen om jouw favoriete screenshot in te zenden! I Only 3 days left to submit your best screenshot! ×

Sprinter 6830 (2018)


Jim van Discord

Overzicht bewaren was al langer niet meer praktisch op deze map zonder een nummeringssysteem en een simpele dienstregeling....weinig extra moeite dus om er voor de lol een vertrekbord uit op te maken. Bij deze.

 

Sinds de aanleg van meerdere nieuwe woonkernen langs de hoofdlijn door het Midwesten is de traditionele sneltrein op deze route vervangen door een stoptrein en later een Sprinter. dankzij een systeemfoutje staat de trein op het vertrekbord in tegengestelde richting: sprinter 6830 is een aantal minuten geleden vertrokken uit Hardebergen en gaat via Aarschot en Gravenbosch richting Joosterhout. Enkele kilometers terug scheidt de nieuwe HSL-D paden met het klassieke spoor en buigt af richting Duitsland. Daarmee ligt er na al die jaren nu toch een spoorlijn door de onbewoonde natuurgebieden van het district Midwest. Ondanks de lage dichtheid van de bevolking in dit deel van het land rijden er nu diverse soorten treinen op deze lijn, al zij het maar enkele keren per uur elk. Deze sprinter (2x per uur) deelt het spoor met 2x2 intercity's per uur en vanaf volgend jaar een echte ICE (1x per uur, later 2x per uur)


From the album:

TF2 Midlandse Lijn

· 92 images
  • 92 images
  • 3 comments
  • 7 image comments

Photo Information


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy