Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Alola

Hyperloop Passenger
  • Posts

    1,493
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Alola last won the day on April 16 2023

Alola had the most liked content!

Reputation

270 Excellent

4 Followers

About Alola

  • Birthday 01/04/2005

Steam Integration

  • Steam ID
    76561198413286691

Recent Profile Visitors

2,902 profile views
  1. Volgens mij kun je het beste op de Tab toets drukken om toestemning te vragen om te passeren. Ik weet dat Coha seinen niet altijd reageren op zo'n toets. Anders kun je op toets 9 drukken om de 2D map te openen. Klik dan op Centre player en kijk of jouw pad blauw is en of die voorbij dat sein doorloopt. Is dat het geval kun je dat sein negeren
  2. Heb net de kabels getrokken. Ik heb ten minste bij Hardenberg nu wel bovenleiding. Dank voor je knipsel Trains-XP!
  3. Scenario staat in de goedkeuringswachtrij. Ik ga straks de boveleiding van Tankje opnieuw installeren. Edit: Ik heb een paar youtube videos vergeleken, onder andere die van Koplopermau en ik zie dat hij ook bovenleiding bij Hardenberg mist. Het lijkt erop dat dit gewoon een fout in de route zelf is, Het is niet erg, maar wel irritant. Het probleem is dus opgelost. Dank voor de hulp Sjef en Trains-XP!
  4. Version 1.1

    29 downloads

    Today you will be driving the Arriva stopping service from Zwolle to Emmen using a Stadler GTW in the Vechtdallijnen colour scheme. This service promises to be a quiet one and there are no problems expected for you journey. Good luck! You can install this scenario if you follow these steps: 1. Unpack the .zip file. You will get a folder with the name "71d1444b-5f38-46eb-bb28-dea905ab373e" 2. Right click on the folder and select ''copy" or click on the folder and use control+c. 3. Navigate to the Railworks content route folder using the file explorer. Usually it is found using the following path: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Railworks\content\ routes 4. Use the file explorer search function to find the following folder: f3489af7-ea8f-405d-957b-4019cd3c5878 5. Open the scenarios folder. 6. Right click and select "paste" or use control +v and once you have done that your scenario has been installed!
  5. Goedenavond beste leden van Simtogether.com! Ik heb dit keer 2 vragen: Ik heb net een scenario gemaakt voor de Vechtdallijnen, maar als ik hem wil uploaden krijg ik 2 catergoriën scenario's 2.0 (oud) en scenario's v 3.0. De meest actuele versie is 3.5 beta. Ik vraag me af waar ik mijn scenario moet zetten. De route ziet er prachtig uit, maar bij station Hardenberg lijk ik bovenleiding te missen (zie screenshots). Ik heb TS Tools de route laten controleren en ik krijg als missing Tankje hoogspanningsmast.bin en ik dacht hem wel geïnstalleerd te hebben, maar dat blijkt dus niet zo. Zou iemand mij hiermee kunnen helpen? Alvast bedankt voor de hulp!
    Dit is een heel goede soundmod. Het maakt de 1600 en de 1700 loc en ook de 1800 loc realistischer om mee te rijden
  6. Dear Ben, Could you check if you have these: https://rail-sim.de/forum/filebase/entry/2605-dr-gleisset-3-5/ Kind regards, Alola
  7. Alola

    Goedemorgen

    Van mij ook gefeliciteerd @Rob_zeeland!
  8. Alola

    ATB/Dodemans knop

    @marvixx, er bestaat op dit forum een vinkje en daarmee kan je een antwoord als beste waarderen. Dan zorg je ervoor dat jouw vraag als opgelost komt te staan en hebben mensen met vergelijkbare problemen snel een oplossing.
  9. Alola

    Station Wijchen

    Daar heb je gelijk in @Trains-xp. Ik heb gekeken op de 2D map en daar staan alle stations tot en met 's Hertogenbosch in inclusief de lijn richting het emplacement van Elzenburg, alleen is de rest van de route vanaf Wijchen niet voorzien van scenery en ook niet van bovenleiding.
  10. Ik heb het scenario recent geüpdate. De DB rijtuigen zijn veranderd naar de versie van de afscheidsrit zoals hij ook echt gereden heeft. Het scenario is nog steeds hier te downloaden:
    Deze soundmod is een geweldige toevoeging aan het werk van Marc D! Het geeft de 2400 een heel stuk realisme en zorgt ervoor dat je voor je gevoel een echte 2400 bestuurt!
  11. Hoi ThijsEsq! Het klopt dat Noord Oost Nederland geen startlocatie heeft. Wat je kan doen is een quick drive scenario starten, dan op World editor en dan moet je bijvoorbeeld een Free Roam scenario marker invoegen, dan opslaan en dan kun je een nieuw scenario maken. Wat je ook kan doen en deze manier is iets makkelijker. Je maakt een nieuw scenario met als locatie route orgin. Dan ga je naar de 2d map, toets 9 en dan ga je naar de betreffende locatie en doe je Cntrl + linkermuisklik. Dan kun je bij de coordinaten op het play knopje drukken en kom je op jou startlocatie aan. Enige nadeel is dat wanneer je bij een Free Roan scenario in het drive menu op start klikt kom je nog steeds op een plek in the middle of nowhere terecht. Beste wat je kan doen als het om een Free Roam scenario gaat is om direct op de locatie op te slaan. Dan ben je gelijk bij jouw trein.
  12. Goedenavond beste leden van Simtogether.com! Ik heb weer even een vraagje en deze is speciaal voor het DEC team. Net zie ik dat de Fyra ICNG is geüpdate waarvoor mijn dank. Alles ziet er schitterend uit, behalve de frontseinen. Als ik de frontseinen aan doe heb ik zowel voor als achter missing textures... Weet iemand hoe dit gebeurd is en hoe dit op te lossen is? Voor de zekerheid voeg ik hierbij twee screenshots van mijn probleem toe.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy