Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/25/2020 in all areas

 1. 6 points
  Ik ben hier een paar weken mee bezig en ik vond het nu een goed moment om wat vooruitgang te delen. Ik werk aan een enorme art/texture update voor de NS6400. Gewijzigde geometrie, geheel nieuwe texturen, het oplossen van enkele oude fouten en problemen. Een of twee nieuwe geluiden en enkele andere kleine fixes en updates. Dit is ALLEEN een art/texture update. De basisfunctie verandert niet - er zijn dus geen nieuwe ETCS-cabines of iets dergelijks - dat is een veel complexere taak. Deze update is gratis voor alle bestaande klanten. Momenteel is er geen streefdatum voor voltooiing.
 2. 6 points

  Version 1.05

  516 downloads

  ’t Zuiden van Nederland is devided in several versions of the route, among which trajectory Utrecht – Den Bosch. This trajectory runs past several sprintersstations. This is also the trajectory that crosses the well-known 3 big rivers that devide the South and the North. Features: Manual in English and Dutch 11 stations Installation: Install the included .rwp file with "Utilities.exe" "Clear Cache" or use Train Simulator Blueprint removal tool"
 3. 5 points
 4. 4 points
  Als onderdeel van de art update komen de "lookalike" g1206 versies veel dichterbij en echte g1206. Hier wat plaatjes met de veranderingen. Onder anderen - de cabine is nu in de juiste plek. De kappen / carrosserie / hoezen voor en achter de cabine zijn nu beter met breeder en hoger "stappen". Ook is de uitlaat nu in de juiste plek. Er zijn nu twee ventilatoren boven op de neus. De lampjes voor de voor- en sluit-seinen zijn veranderd. De brandstof tank is veranderd. De leuningen zijn meer zoals een g1206 dan een 6400 met een grote verandering op de voor en achterkant. Er zijn nieuwe stickers op de brandstof tank en de remmen zijn veranderd van blokremmen naar schijfremmen (ook op de wielen zowel als de draaistellen). Wat belangrijk is is dat de cabine NIET zal veranderen - dus het zal net zoals de oudere 6400 zijn want de verschillen in de cabine zijn gewoon te veel voor een gratis update. Deze versies zijn dus nog steeds "lookalike" of "evenbeeld" versies van de 6400.
 5. 4 points
  In dit topic vind je voortgang omtrent de vernieuwing van het traject tussen Amsterdam en Rotterdam. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan deze route, de laatste weken is er vooral hard gewerkt om de HSL tussen Schiphol en Rotterdam weer compleet te maken. Hierbij wordt ook gekeken naar de scenery, zodat deze beter past bij de scenery die op de nieuwere delen te vinden is. De vernieuwing van dit traject begint al goed vorm te krijgen, maar er is nog veel werk te doen, dus hou dit topic goed in de gaten voor veer updates!
 6. 4 points
 7. 4 points
  Er wordt hard gewerkt om deze oude tijden weer her te beleven. Ik heb ondertussen alvast een route afbeelding gemaakt. Ik zit nu rond de 15 scenario's en wil er nog een aantal bijmaken, waaronder een keer een avond of een vroege ochtendrit richting Schoonebeek. Kortom, wordt hard gewerkt en getest verder.
 8. 3 points
  Goedemiddag, Ik wil het niet grootser maken dan dat het is, maar wil jullie bij deze mededelen dat in de loop van morgenmiddag (20 mei 2020) V1 van 't Olielijntje online gaat komen op Dutchsims en Simtogether. Een paar dingen die ik er nog over kwijt wil: - Ik heb mijn best gedaan om een zo mooi mogelijke route neer te zetten zonder daar al te veel Payware en Freeware voor nodig is. De payware route die echt nodig is, is Hamburg Hannover, Eu Loco en Assets pakket is optioneel. Voor de rest is er geen payware. - Mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je een opmerking/verbeterpuntje voor de route, stuur ff een bericht naar mij. Ik probeer zo goed en snel mogelijk te helpen. De benodigde assets staan in de handleiding. - Ik heb voor de liefhebber in eigen bewoording een stukje geschiedenis in de handleiding neergezet en een aantal media links met meer informatie over het Olielijntje. - V1 bestaat uit de Olielijn (Nieuw Amsterdam - Schoonebeek) en Emmen - Nieuw Amsterdam - Coevorden. Route speelt zich af in 1990. Ik wil jullie verder vooral veel plezier wensen met de route! Mvg Rommy
 9. 3 points

  Version 1.0

  103 downloads

  In this short but challenging scenario, you'll be taking a set of ICMm stock towards Breda due to a shortage of FLIRT stock in Dordrecht.
 10. 2 points
  Hierbij een topic voor de voortgang van het traject Apeldoorn - Zutphen. Ook voor hier geldt dat ik niet oude screenshots ga herhalen, maar ik heb sinds de laatste screenshots/previews dit traject een beetje aan een upgrade onderworpen, met als grootste verandering dat op Klarenbeek - Apeldoorn de verhoogde grond is vervangen door een spoordijk. Mogelijk dat ik dit op Klarenbeek - Zutphen ook nog zal doen, echter is hier verhoogde grond minder een probleem. Verder heb ik bomen vervangen voor Radiomaster bomen, die ik ook op de andere trajecten veel heb gebruikt. Hierondeer een paar een screens van het vernieuwde Apeldoorn - Klarenbeek:
 11. 2 points

  Version 1.0

  219 downloads

  't Olielijntje is a route which runs from New Amsterdam to Schoonebeek (+ -7km) and from Emmen to Coevorden (+ -20 km). 't Olielijntje was built according to the situation in 1990. Features: 27 kilometers long Manual in Dutch and English Installation: Install the included .rwp file with "Utilities.exe" "Clear Cache" or use Train Simulator Blueprint removal tool"
 12. 2 points
 13. 2 points

  Version 1.1.0

  75 downloads

  This weekend there are many activities in the country, including Zeeland. A lot of equipment is lost, so there is now a lot of ICL in Zeeland, you drive such an ICL trunk from Vlissing to Breda, in connection with work, that is the final destination of your train. Good luck!
 14. 2 points
  Hey iedereen, sinds vandaag heb ik wat scenario's gemaakt voor de release versie van 't Olielijntje. Het testen is nu echt begonnen! Over een tijdje kan je deze route ook rijden, even geduld
 15. 2 points

  Version 2.0

  271 downloads

  This newest version of the route The east of the Netherlands, offers you the possibility to drive 90 realistically modeled kilometers between Winterswijk and Arnhem CS. services and more. Before driving this route, please consult the included manual. Features: 90 kilometers long 14 Stations Manual in English, Dutch and Deutsch New download links in the "Requirements" tab Installation: Install the included .rwp file with "Utilities.exe" "Clear Cache" or use Train Simulator Blueprint removal tool"
 16. 2 points
  Er zijn drie nieuwe patches vandaag voor de Klmos, LAAERS en Z-wagons. Deze patches verhelpen een remprobleem waarbij de wagons soms een motor tijdens het remmen ontspoorden. https://www.christrains.com/helpdesk/knowledgebase.php?category=2
 17. 2 points

  Version 1.1

  60 downloads

  In this seemingly short scenario you'll be operating on 2 old 6400 diesellocomotives in the Deltaland. You'll be starting off in the industrial area, but some colleagues need your help later on in Zevenberg! [Version 1.1]: -Fixed missing marker issues. -Fixed AP Weather compatibility.
 18. 2 points
 19. 1 point
  Ja klopt, in het begin had ik er zelf ook moeite mee, het werkt alleen als je eerst het treinstel ontkoppelt en daarna de deuren opent. Ik had het scenario laatst toevallig nog gespeeld in een video op mijn kanaal, toen werd het ontkoppelen wel goedgekeurd door de game. Het is op 22:10 in deze video:
 20. 1 point

  Version 1.0

  76 downloads

  Today you drive with a flirt to Roosendaal as sprinter 3354. Good luck!
 21. 1 point
  Zojuist scenario 1.12 'Olietrein naar Coevorden' gereden. Ik moet zeggen complimenten aan Rommy voor deze sfeervolle route! Grote klasse! In de afbeeldingen afdeling heb ik een aantal sfeerimpressies neergezet.
 22. 1 point
  bedankt voor de terugkoppeling, op me vorige bericht. ik zal binnenhalen,kreeg de melding net pad binnen. Mvg Marco
 23. 1 point
  Hele mooie route Rommy! Ben benieuwd naar je volgende plannen
 24. 1 point
  Beste Job, een scenario met problemen. Allereerst moet ik de snelheid overschrijden om op tijd in Geldermalsen te zijn en vervolgens kom ik 3 km voor Culemborg de onzichtbare Intercity naar Maastricht tegen. Boemmmmm! Einde verhaal en vele gewonden. Ik denk dat ik dit scenario maar moet verwijderen. Ik zie hiervoor geen andere oplossing. Iemand enig idee waardoor dit komt? Met een vriendelijke groet, Hans
 25. 1 point
  Wordt tijd dat jij eens leert met ATB te rijden Hans, ook eens lezen wat er in beschrijving staat. en wel dit Hans:'' vandaag rijdt u een trein naar Utrecht centraal volgens de basisdienstegeling van de NS. dit is scenario is gebaseerd op de rit van 11-5-2020 om 11:07 Als je in geldermalsen bent moet je niet op TAB drukken omdat je anders te maken krijgt met een andere trein en dan is het einde scenario! " Dus die botsing is dan aan je zelf te verwijten om het zo maar even te zeggen ook gaat seinen voor baansnelheid. groet; Cleo259
 26. 1 point
  Dag Sjef, excuses voor de late reactie. Deze stonden inderdaad niet (helemaal goed), ik heb het aangepast en nu heb ik dat probleem niet meer. Bedankt. Nu heb ik een ander probleem: als ik Steam en train simulator start ontstaat er een gebied waar mijn muis wel komt, maar ik kan niet op de knoppen klikken in dat gebied. Met name bij het maken van scenario's heb ik hier veel last van.
 27. 1 point
  Voor de liefhebber die eens wil zien hoe het er in het echt uitzag op de olielijn:
 28. 1 point
  Hoi allen, Rob Jansen gaat op 10 mei 2020 de route verder previewen. Zijn stream begint om 19:30 en is via Twitch te zien.
 29. 1 point
  Van Utrecht tot Den Bosch gereden.
 30. 1 point

  Version 2.1.0

  182 downloads

  Hi! This is the scenario in which you will drive with an ICMm from Apeldoorn to Utrecht Centraal via Amersfoort Centraal. This train is planned for 's-Gravenhage, but will not continue due to corona measures. Have fun driving!
 31. 1 point
 32. 1 point
  Ziet er goed en mooi uit ik ben benieuwd
 33. 1 point
  Ik heb het probleem gevonden Ik moet al mijn treinen opnieuw installeren heeft iets met de licentie te maken Bedankt voor je hulp
 34. 1 point

  Version 1.0.0

  132 downloads

  You driving the IC 3966 to Enkhuizen
 35. 1 point

  Version 1.0.0

  58 downloads

  In this scenario you will drive train 47613 Beverwijk Hoogovens Centraal (NL) - Jemelle (B) between Utrecht and 's-Hertogenbosch. With only one carriage, your engine has an easy job today. In Geldermalsen you will be overtaken by an Intercity. Besides that, there are no particularities foreseen. The scenario instructions are in Dutch, but you should be able to drive this scenario without the Dutch instructions. Your maximum allowed speed is 85 km/u.
 36. 1 point
  Op beide vragen is het antwoord: Geen idee, de route is nog niet ver genoeg af om zulke dingen te kunnen zeggen. Wacht gewoon rustig af. Binnenkort komt er weer een nieuwe post met screenshots.
 37. 1 point
  Status update van 30 april 2020 van het Microsoft team: Vertaalde post vanuit het Engels: Status update 30 april 2020 from the Microsoft team: Original post: Source: https://www.flightsimulator.com
 38. 1 point
  Sorry Sjef, mijn fout, op de side van DutchSims, daar vind je alle repaints van Rubku en DCR.
 39. 1 point
 40. 1 point

  Version 1.0.0

  56 downloads

  You drive a diverted Alpine express to Austria via Roosendaal to Dordrecht. Good luck!
 41. 1 point
 42. 1 point
  NL: Een kleine samenvatting van wat we mogen verwachten van Microsoft Flight Simulator. Wereld: De wereld bestaat uit 2 Petabyte aan data die op een server worden geplaatst waar iedereen toegang toe heeft. Dit betekent dat de wereld en scenery niet op uw eigen computer staan en dat u een goede internetverbinding nodig heeft. Er is echter een minder gedetailleerde back-up wereld om op terug te vallen als er geen internet is. Er is ook een optie om tijdelijk een deel van de wereld te downloaden. De wereld bevat alle steden, luchthavens, wegen en bergen over de hele wereld, die overeenkomen met de echte wereld gebaseerd op Bing Maps. Door gebruik te maken van de Azure Cloud staan alle bomen en alle gebouwen in de flight sim. Ook zullen er zeer gedetailleerde kenmerken van grond, water, bouw en het nachtleven zijn. Luchthavens zijn volledig interactief met volledige grond operaties. Weer: De weersituaties in Microsoft Flight simulator bevatten: - Lichtbreking. - Zichtreductie door vocht en vervuiling. - Gelaagde atmosfeer met variabele luchtdichtheden. - Zeer gedetailleerde wolken. - Realistische 3D-regen met volume. - Regenbogen met volume. - Regeneffecten op de voorruit. - Realistische bliksemeffecten. - 3D mist met volume. - Realistische ijs-effecten op het casco van het vliegtuig en ramen. - Realistische turbulentie binnen en buiten wolken. - Realistisch dag / nacht-effect op lucht, weg, gebouw en water. U kunt uw eigen weer kiezen of de wereldwijde live-weergegevens gebruiken. Vliegtuigen: Vliegtuigen zullen worden uitgerust met een volledig functionele 3D-cockpit met betrouwbare instrumenten, gesimuleerde en interactieve touchscreens, nieuw lichtbeheer en schaduwen. Vliegtuigen zullen tijdens het vliegen ook realistische aerodynamica en krachten op het casco van het vliegtuig hebben. Ook op de grond zal het vliegtuig reageren op realistische krachten. Bevestigde standaardvliegtuigen: - Daher-Socata TBM 900 - Airbus A320NEO - Mudry Cap 10C - ICON A5 - Cessna 172 - Cessna Cintation CJ4 - Diamond DA62 - Daher-Socata TBM 930 - Cessna 208 Grand Caravan - Piper PA18 - CubCrafters CC19-180 X-Cub - Robin Apex DR400 - Boeing 747-8I EN: A small recap about what we can expect from Microsoft Flight Simulator. World: The world exists of 2 Petabyte of data which is put on a server for everyone to access. This means the world and its scenery are not on your own computer and you need a good internet access. There is however an less detailed back-up world to fall back on when there is no internet. There is also an option to temporarily download some parts of the world. The world contains all cities, airports, roads and mountains all over the earth which matches the real world according to Bing Maps. By using the Azure Cloud all trees and all buildings will be in the flight simulator. Also there will be highly detailed ground, water, building and night life features. Airports will be fully interactive with full working ground operations. Weather: The weather situations in Microsoft Flight simulator will contain: - Light shattering. - Visibility reduction due to humidity and pollution. - Layered atmosphere with variable air densities. - Highly detailed clouds. - Realistic volumetric 3D Rain. - Volumetric Rainbows. - Rain effects on windshield. - Realistic lightning effects. - 3D volumetric Fog. - realistic icing effects on the airframe and windows. - Realistic turbulence inside and outside clouds. - Realistic Day / Night effect on sky, road, building and water. You can choose your own weather or use the worldwide live weather data. Aircraft: Aircrafts will be equipped with a fully functional 3D cockpit with high-fidelity instruments, simulated and interactive touchscreens, new lightning management and shadows. Aircrafts will also have realistic aerodynamics and forces on the airframe when flying. Also on the ground the aircraft will react to realistic forces. Confirmed standard aircraft: - Daher-Socata TBM 900 - Airbus A320NEO - Mudry Cap 10C - ICON A5 - Cessna 172 - Cessna Cintation CJ4 - Diamond DA62 - Daher-Socata TBM 930 - Cessna 208 Grand Caravan - Piper PA18 - CubCrafters CC19-180 X-Cub - Robin Apex DR400 - Boeing 747-8I Sources: https://www.flightsimulator.com https://www.youtube.com/channel/UCqONzeACDBaF6FfKjh7ndAQ
 43. 1 point
 44. 1 point
  Hallootjes! Hier weer een nieuwe update! Screen 1: Nu bezig met het stuk vanaf Uhm naar Uhz! De weg bij de overweg word aan gewerkt! - Screen 2: Stiekem al een voorproefje van WOP! - Screen 3: Hier een scenery screen vanuit een huis in Uithuizermeeden! - Screen 4: W-E-I-L-A-N-D - Screen 5: Aangezien ik geen CTA van Roodeschool kan vinden dan maar van Groningen! Anders maar gewoon een Niet Instappen CTA. Is gelijk de trein coronaproooooof. Dit was 'm voor deze keer! Tips of vragen? Stel ze gerust! Toedels!
 45. 1 point
 46. 1 point
  Bizarre combinatie: Strukton 1800 + drie 1700's én twee DD_AR stuurstanden!
 47. 1 point
  Gelukkig bijna alles kunnen downloaden, behalve deze, LocalElex_3 kan deze niet vinden op Railsim.fr
 48. 1 point

  Version 1.4.1

  89 downloads

  Hallo allemaal! Dit is een scenario over het kamperlijntje met de DM'90! Het duurt een halfuur waarbij je door de Overijsselse landschappen scheurt en mensen ondertussen oppikt! De volgende treinen zijn benodigd: DM'90, GTW, ICMm, DDZ, ICM Paint Pack. Vanuit een praktisch standpunt, zijn alleen de DM'90 en de DDZ verplicht. Dit scenario is ook uitgerust met StanSim++, een systeem waarbij je Omroepen, Dienstkaartjes, Live-Chats en nog veel meer beschikbaar hebt. Het is dus een heel realistisch scenario. Met veel dank ook naar Mart Hoogeveen, die heeft me geholpen met een paar scriptfoutjes. Veel plezier op deze route en succes, Stan
 49. 1 point
 50. 1 point

  Version 1.1.1b

  2,021 downloads

  This package was originally intended as an exclusive set for Project Randstad, but due to increasing demand for this package, it was nevertheless decided to release it as a separate package for everyone. The set is meant to give routes an even more realistic picture, in my opinion overhead contact line is an important part of a route, because you constantly drive underneath it. A lot of time has been devoted to the development and testing of the set, but due to the complexity of the set, it is quite possible that something has been overlooked, errors can be reported in the topic at the train point. Note: Because this package relies on realism, it is an extensive and complicated package, placing realistic overhead wires takes a lot of time. Read this manual carefully! Features: Various types, including HSL SOUTH Manual in Dutch Installation: Install the included .rwp file with Utilities.exe "Steam\SteamApps\common\ RailWorks" start the game and "Clear Cache" Restart the game and have fun
 • Newsletter

  block_newsletter_signup
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy