Jump to content

DEXCON

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

4 Neutral

About DEXCON

  1. Tis een Free-Roam senario op de nieuwe HSL Route van Amsterdam naar Noorderkempen. Heb er verder niks op rijden dan alleen de TRAXX. Stel zelf mn rijroute in. Heb dit probleem niet als ik de ICNG rij van Chris of met de TRAXX van Chris. Ik weet alleen niet helemaal zeker wat je precies bedoelt met de extra s bv.
  2. Dag allen, Heb vandaag de BR-186 van K-train erbij gepakt. Als ik deze in sandwich probeer te reiden, dan kapt het spel ermee. Dat zou nog kunnen liggen aan het feit dat mn SSD nog maar 20 GB overheeft maar goed. De ATB functioneert echt totaal niet. Van 130 naar 80 in de schiphol tunnel resulteert in een constante rem bel zonder noodrem terwijl de AFB de druk in de remmen naar 4 Bar brengt. Daarna krijg ik niet bij 84 maar bij 90 km/h de dubbele bel dat ik mag stoppen met remmen. Verder heb ik ook het idee dat de eerste versie van deze trein beter functioneert van de V1.05. Tevens lijkt ook de opschakeling van de tracitemotoren bij de 7-8-9 km/h niet helemaal soepel meer te gaan. Misschien ligt het eraan dat ik niet met de juiste versie rijdt, maar heb de hele trein gede-installeerd en opnieuw gedownload. Er staat in de versie geschiedenis dat de voorgenoemde problemen opgelost zouden moeten zijn, maar dat lijkt niet helemaal het geval... ZIjn er meer mensen die dit probleem hebben?
  3. Mooi man! Goed bezig! Wel goede motivatie nog om 04:30 ?
  4. Erg mooi HSL team! Kijk erg uit naar 6 mei! Succes nog eventjes ?
  5. Ahhhh jaaa dan snap ik hem ? Dank je wel!
  6. Hallo allemaal, Relatief korte vraag denk ik. Zijn er meer mensen die merken dat de FPS bij Krammerdijk Deltaland slechter zijn dan overdag? Ben vooral even benieuwd, want heb dit bij de HSL-Zuid niet. Thanks!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy