Jump to content

juniorfreddy777

Train Guard
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by juniorfreddy777

  1. Nieuw Scenario coming soon... Je kunt op het bestemmingsbord ongeveer zien waar naartoe ?
  2. Hallo mensen. Ik heb weer een kleine vraag maar dit keer over een route. Blivius had op 1 Augustus een video gemaakt dat hij de Intercity naar Leiden Centraal rijdt (hier link: https://www.youtube.com/watch?v=-DJjq-Jmg1w) Mijn vraag is dus. Welke route is dit? Normaal zet Björn altijd de naam de van route in de beschrijving maar dit keer dus niet. Dus dat is eigenlijk mijn vraag.
  3. Ik heb een kleine vraag. Omdat ik 8 maanden ben weggeweest weet ik niet meer hoe je de ATC aan doet en de bestemmingsborden veranderd. Welke toetsenbord keys waren dat ook alweer?
  4. Ook heb ik al de meeste scenery gedownload voor 't Groene Hart.
  5. Ik ben momenteel alle scenery aan het downloaden voor Old Lake Town. Het ziet er momenteel zo uit
  6. Hallo mensen. Sinds ik nu terug ben in de community en bezig ben met het updaten van Scenery heb ik besloten om de voortgang van Grensbahn te vertragen. Scenario's van mij blijven gewoon komen. Sinds ik 36 DLC's heb en ook best veel pay en freeware treinen en routes heb heb ik genoeg ideeën voor scenario's ?
  7. Natuurlijk. Anders had ik de link nooit verstuurd.
  8. Nog even een klein ding mensen. Ik heb samen met iemand anders mijn eigen Discord Community opgericht. En ja. Ik ben nu 13 dus ik mag gewoon een invite sturen van mijn Discord server? Als je wilt joinen. Hier is de link: https://discord.gg/pqWNuBqFcS
  9. Bedankt Alola. Ik ga gelijk bezig met het updaten.
  10. Bedankt Sjef. Ik ben echt blij om weer terug te zijn. Ik ga maar weer eens TS opstarten en kijken wat ik allemaal moet updaten haha
  11. Hoi mensen van Simtogether. Daar ben ik weer... Na 8 maanden weggeweest, na enorm veel huiswerk en gezeur achter de voeten ben ik eindelijk weer terug op de prachtige community van Simtogether. Misschien een rare vraag maar wat heb ik allemaal gemist. Zijn er nog nieuwe updates van Christrains treinen? nieuwe routes? Ik zag al dat de ICNG was gereleased. Die ga ik deze week kopen. Dus dat vroeg ik me gewoon af. Groeten Juniorfreddy777
  12. Ik zie net ook dat ik mijn scenario niet kan zien als ik ben uitgelogd. Wat Esmee al zegt. Gewoon even wachten totdat het scenario is goedgekeurd. Dan zal die volgens mij ook verschijnen op mijn laatste post.
  13. Version 1.0.0

    140 downloads

    Good afternoon driver. Today you will ride this Stop train to Kampen and back. Good luck!
  14. Hallo mensen Het is alweer een tijd geleden dat ik wat heb gestuurd op deze server. Maar ik wil proberen weer zoveel mogelijk terug te komen op Simtogether. Om hiermee te beginnen ga ik met een nieuw project bezig. Grensbahn. Info over Grensbahn: Grensbahn is een diesel route die tussen 2 landen licht. Er rijden op deze route 2 spoorwegmaatschappijen. NS en DB. De route is fictief Ik wens jullie allemaal een gezond en fijn nieuwjaar! Genoeg gekletst voor nu. Ik ga beginnen.
  15. Damens en heren... Ik presenteer u de nieuwe lijn in Amperen!
  16. Hallo mensen Ik heb goed nieuws voor jullie! Het werk aan de route gaat weer door! Het gaat niet heel snel maar ieder dingetje die wordt toegevoegd aan de route is een stukje verder naar de release datum. Ondertussen ben ik ook met 3 scenario's bezig als excuus voor alle andere scenario's die zijn beloofd maar nooit zijn doorgegaan.
  17. Hallo mensen Ik zoek een repaint die de Wildlands GTW toevoegt. Weet iemand waar ik die kan vinden of is deze er nog niet?
  18. Hallo mensen. Christrains heeft zojuist de nieuwe VIRMm 2/3 uitgebracht in TS. Ik ga gelijk een mooi scenario er van maken voor jullie!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy