Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

Jan Peter

Taxi Driver
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About Jan Peter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

    Supergoed - reuze bedankt!
  1. Super! Merk wel op dat een soundmod al beschikbaar is: https://rail-sim.de/forum/filebase/entry/4713-replacement-sound-christrains-ns-class-2200-v1-0/
  2. Stap voor stap terug naar het oude Treinpunt. Een volgende stap is het eens kritisch kijken naar het bus- en luchtvaartgedeelte bij zowel het forum als de downloads. Het is duidelijk dat hier totaal niets gebeurt. Door de stekker hieruit te trekken kan de rest van de site aan overzichtelijkheid en aantrekkelijkheid winnen. Voor mij is nog steeds alleen de downloadpagina een regelmatig bezoekje waard.
    Erg leuk - reuze bedankt! Twee opmerkingen/suggesties: (i) op de terugweg kwam de kruisende DM90 in Klarenbeek met geopende deuren binnen (weet niet of je hier iets aan kan doen). (ii) Op het eind was het denk ik leuker geweest als de vertraagde iC naar Enschede (+10) niet alleen was binnengekomen maar ook weer was vertrokken. Nu bleef hij lang staan, iets wat je in een vertragingssituatie niet zou verwachten (tenzij er natuurlijk weer iets aan de hand is). Nogmaals bedankt!
    Erg leuk! Leuk detail is dat je kan zien of de AI-treinen in het scenario al dan niet volgens dienstregeling rijden. Bedankt!
    Erg leuk - nog eens 10 jaar terug in de tijd, vergeleken met je eerdere "klassieke" scenarios! Super.
  3. Ik zie nu trouwens dat er een veelbelovende nieuwe site is gelanceerd die exact doet wat ik hierboven als beste langetermijnoptie heb voorgesteld. Bijzonder goed nieuws.
  4. Goed om te lezen dat er vooruitgang wordt geboekt. Toch blijft de situatie totaal onoverzichtelijk - moet ik nu voor iets in een club, in het forum of in discord zijn? Zowel in de clubs als op het forum lijkt het bijzonder rustig, geen wonder met al deze versnippering. Beste langetermijnoptie is m.i. de terugkeer naar alleen een forum, zonder clubs. Zo functioneren alle sites in het buitenland ook - en dat naar volle tevredenheid.
    Een schitterende reis naar, afgezien van het ICM in de Noordoost, lang vervlogen tijden! Hartelijk dank!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy