Jump to content

Rhedertrein

Handcar Traveller
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Rhedertrein

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dankjewel! dit was het inderdaad.
  2. Beste trein liefhebbers, TS liefhebbers, ik het TSC weer gedownload, en mis wat dingen, nou was mijn vraag wat ik nu precies mis. ik hen tijdens de route Zutphen Nijmegen `hart van Nederland` wat screenshots gemaakt in de hoop dat jullie mij kunnen helpen. mocht het hier verkeerd staan hoor ik het graag . alvast bedankt.
  3. Wow wat een mooie screens!. Het is idd echt een hele mooie sim.
  4. Hallo allemaal!, Ik heb sinds een aantal dagen MFS, en speel het regelmatig. Het is echt een mooie Game, en het bied een geweldige kijk op de wereld! je kan echt overal naar toe. Al ben ik wel meer van de korte vluchten. Ik vroeg me af hoeveel spelers er op dit forum zitten?
  5. Ziet er mooi uit!. heel veel succes met je project.
    Heel leuk gemaakt. ik heb het scenario alleen niet afkunnen rijden omdat op te terug weg van de lijn richting AMF het spel vast liep. Maar dat zal wel aan mijn pc liggen.
    Heel mooi senanario. Alleen blijven bij mij de deuren opstaan in Zaltbommel, en sluiten dus ook niet meer. Ik kan wel gewoon weer rijden richting het volgende station. Weet iemand hoe dit kan?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy