Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

InfraSim

Hyperloop Passenger
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

InfraSim last won the day on November 20 2022

InfraSim had the most liked content!

Reputation

233 Excellent

About InfraSim

Recent Profile Visitors

510 profile views
  1. Nog even geduld ? Er is ook een quickdrive in de maak voor sommige SK treinen.
  2. Dankjewel, voor het compliment. De hele route is natuurlijk nog lang niet klaar. Het is allemaal veel werk. En naast deze hobby hebben we natuurlijk ook nog onze andere bezigheden in het dagelijks leven. Maar we proberen er zo veel mogelijk aan te werken. Objecten maken, bouwen enz... Maar om dat er nog niet echt een Vlaamse route is. Is het misschien al wel leuk om binnenkort een klein stukje van de route uit te brengen. Het stukje dat dan uit komt. Zal Kontich-Lint/Lier zijn. En is heen en weer een rit van 20 min. Het is misschien niet zo veel. Maar dan kan er toch ook al met SK treinen enz... Gereden worden op een stuk Belgisch spoor.
  3. Bedankt voor het compliment. Maar als je een route als payware wil aanbieden. Moet je echt alle objecten zelf maken. Van tracks tot seinen enz.... Wat bij onze route niet het geval is. Dus moet je rekening houden met auteurs rechten van objecten bouwers. Je mag hun objecten enkel gebruiken voor freeware routes. En zeker niet voor payware. Dus we zien het als hobby, en bieden de route gratis aan.
  4. Hierbij weer enkele screenshots van afwerking Kontich-Lint:
  5. Dank je, we proberen om de omgeving vlak naast het spoor zo realistisch mogelijk weer te geven. Zo dat je als machinist kunt genieten. Maar ook als mee reizende passagier.
  6. Hier weer wat plaatjes van de voortgang van de route.
  7. Hierbij weer enkele screenshots van de voortgang in de route " station Lier ".
  8. Leuk dat je al interesse hebt voor onze route. Als team zijn we altijd nog druk bezig met de route. En hopen in het najaar al een stukje van de route uit te brengen. Om zo al een impressie te krijgen van het Belgische spoor. De benodigde payware routes zijn: https://store.steampowered.com/app/325981/Train_Simulator_Mosel_Valley_Koblenz__Trier_Route_AddOn/ https://store.steampowered.com/app/376938/Train_Simulator_LGV_Marseille__Avignon_Route_AddOn/ https://store.steampowered.com/app/1211473/Train_Simulator_Im_Kblitzer_Bergland_Route_AddOn/ https://store.steampowered.com/app/208286/Train_Simulator_Sherman_Hill_Route_AddOn/ https://store.steampowered.com/app/222588/Train_Simulator_HamburgHanover_Route_AddOn/ https://store.steampowered.com/app/621922/Train_Simulator_KonstanzVillingen_Route_AddOn/ Het zijn wel een paar routes die je nodig hebt. Maar daarvoor krijg je een prachtige realistische Belgische route voor terug. Groetjes, INFRASIM Team
  9. Nieuwe Belgische stoplichten geplaatst. Die zijn gemaakt in ons team ?
  10. Hier nog wat screenshot van de route tussen Kontich en Lier.
  11. Hier weer en enkele nieuwe screenshots van de voortgang routebouw Antwerpen/Brussel/Lier InfraSim Team
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy