Jump to content

Gohst21

Sailor
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Reputation

4 Neutral

About Gohst21

  • Birthday 10/21/1958

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Geacht forum, zou u mij kunnen aangeven wanneer er eventueel een route komt naar Den Haag Centraal..?? Ik zou graag zo'n route willen rijden. Alvast Vriendelijk Dank. Gohst21
  2. Geacht Forum, ik hoop dat mijn vraag goed staat. Is er al iets bekend over een update/upgrade voor TS 2021, en is ook bekend of er een DLC komt met Nederlands materiaal? Ik kan bij Dovetail niet vinden hierover. alvast Vriendelijk Dank. Gohs21
  3. Gohst21

    Licht aanpassen

    Beste mensen, er is in verschillende scenario's een extra schittering rond de instrumenten, en ook op de stations. Ik heb ooit gelezen dat heel gemakkelijk aan en uit gezet kan worden. Wie weet die schakeling? Gr Gohst
  4. Geachte heer Marc, ik ken U nog niet, maar veel over U gehoord. Welkom en ik wens U een goede tijd hier!
  5. Dank voor de moeite!! Zou het wel lukken met een Repaint, of heeft dat geen zin?? Ik vind het Buitengewoon en Fijn dat er meegedacht wordt met mijn vragen!! Stel ik Zeer op prijs!! Ik heb een hele lijst van Chris Trains (zie bijlage), maar wil ook graag de originele routes rijde met de originele treinen, dus als iemand mij advies kan geven daarover, Graag!! Chris Trains Rijtuigen en toebehoren in beheer.pdf Dank!! Stel dit Zeer op prijs!! Ik heb nog nooit een scenario gemaakt, dus ben ook heel benieuwd hoe je dat in elkaar zet..
  6. Ik mis de beginselen. Sommige van U zullen dit raar vinden, maar waar moet ik beginnen? Ik ben eigenlijk iemand van de tutorials, of de uitleg. Ik kan wel kijken waar een trein staat, maar hoe dan verder?
  7. Ja, dat hoop ik.....Hoe kan ik deze loc voor een ander scenario inzetten? Hij staat voor Noord West Nederland en de Betuwe Route. Ik neem aan dat het in het scenario ingesteld staat. DylanJohn10 , net als Sjef61 hebben mij het programma Loco swap aanbevolen. Het werkt, intussen, maar weet niet hiermee om te gaan. Is er geen video Tutorial hier van? Dat zou een hoop verklaren, en kan je sneller met een programma aan de slag. Mocht er interesse zijn voor eventuele Video Tutorials, houd ik me aanbevolen. Even kijken of er belangstelling voor is, maar eerst met de mensen in overleg die hier al zolang zijn. Ik lanceer slechts een idee, meer niet.
  8. Beste mensen, ik snap hier werkelijk niets van. Zoals boven net een nieuwe add on geïnstalleerd op Steam DB BD 189, voor 2 scenario's waar ik hem miste, kan hem nergens vinden. Ook niet als je het spel opstart en kiest uit de Locs.....Nada....Hopeloos!! Waar is mijn Loc gebleven....??....Wie kan mij helpen??
  9. Ja, die is er ook, maar deze gaat oorspronkelijk naar Den Haag CS, maar vanwege werkzaamheden (heb ik weer), is het eindpunt Rotterdam CS.
  10. Beste mensen, ik heb de route Zuid West Nederland, en daar zit een route in van Roosendaal naar Den Haag CS. Zou het mogelijk zijn, dat iemand de retour route kan maken van Den Haag CS naar Roosendaal...?? Ik ben een Hagenees, dus zou het Geweldig vinden vanuit mijn Stad te vertrekken. We wachten af op reacties..... Bij voorbaat Dank!
  11. Het lijkt wel of U over mijn schouder meekijkt!! Was net een bericht aan het schrijven dat het downloaden Prima gelukt is, maar dat ik hem even moest zoeken, en nu weet ik het!! U verdient niet een Pluim, maar een OSCAR!!! Bizar hoe U dit maakt!! Nog een 360 graden sound erom heen, en we zijn helemaal los. Even een paar foto's. Als het bij mij niet werkt, moet ik eerst de O knop van de Gamecontroller indrukken. Dan Doorgaan? De X knop, en dan kunnen we. Heb dat bij Veel scenario's. Hier de foto's!! KLASSE, GROOTS, GENIAAL!!!! Bericht en Foto's geplaatst!!
  12. Ik ga hem nu direct naar binnen halen, U hoort zo van me, als U er nog bent. Anders laat ik reactie achter. Graag gedaan!! ?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy