Jump to content

iGabriël

Sailor
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

iGabriël last won the day on January 16 2023

iGabriël had the most liked content!

Reputation

27 Good

2 Followers

About iGabriël

  • Birthday 07/18/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. iGabriël

    Stuurijtuig Plan D

    Naast de Plan D is er ook nog geen NMBS I4 naar mijn weten die het compleet zou maken. Je kunt eventueel wel de Plan W en Plan L (Benelux postrijtuig) downloaden voor een begin.
  2. Zou ik mogen weten waar dit is?
  3. Heb ik geprobeerd, maar hoe zou dat werken als RSBin vraagt om DXT3?
  4. Instructies zien er beter uit dan de methode die ik nu volg. Bedankt voor de suggestie! Zal het later vandaag uitproberen.
  5. Beste allemaal, Ik ben op het idee gekomen om zelf een eenvoudige reskin te maken voor de BR 648 (Lint 41) van DTG, zodat ik voorlopig iets heb voordat ik de betere versie kan aanschaffen. Ik heb vaker met textures gewerkt en kleine aanpassingen gedaan. Daarmee heb ik ook alle stappen gevolgd zoals het bij repaints werkt. Maar bij het importeren van de .dds met de juiste specs in RSBintool, krijg ik een foutmelding. Weet iemand waar het aan kan liggen? Hieronder de ondersteunende screenshots
  6. Een oude ICM vertrekt richting Amsterdam CS via Hilversum.
  7. Een oude SGM op het oude station van Zwolle.
  8. DD-AR als stoptrein naar Zwolle, gespot vanuit het oude busstation Utrecht CS
  9. Beste lezer, Een poos geleden kregen vele treinen van Christrains een update. Hierbij zijn vele koersborden gesneuveld waaronder die van de SNG. De patch heeft voor mij niet gewerkt echter, Weet iemand of ik toevallig een patch gemist heb of waar het aan ligt?
  10. Wat is er met de graphics aan de hand? Kwalitatief niet heel best helaas.
  11. Zoals de vraag al luidt, vraag ik me af of er rijtuigen zijn voor de sim die lijken op Dm. Mocht iemand deze hebben, of een type die er sterk op lijkt, hoor ik het graag! Gr
  12. iGabriël

    February 22

    Late reactie, maar wat een mooie TRAXX! Zou ik met plezier vervangen voor die van Chris. DTG addon?
  13. De 1191 achterop de Benelux richting Amsterdam CS.
  14. Uit de oude doos: de werkende Bs van Marc D! Met geluk heb ik deze in een oude backup gevonden. Zoals te zien is heb ik de kleuren aangepast zodat ze beter matchen met het ICR van DCR.
  15. Zojuist dit topic gevonden, geweldig om te zien dat er meer Belgische routes in aanmerking komen. Ziet er goed uit tot zover!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy