Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

BenKu

Taxi Driver
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Reputation

6 Neutral

About BenKu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hallo Sjef61, Sorry, ik heb inderdaad niet goed gekeken. Ik was al trots dat ik de TOD-bestanden had gevonden, maar helaas de verkeerde. Het is me gelukt en heb nu prachtige luchten! Ik heb, om mijzelf te testen, meteen even in de RouteProperties.xml van de nieuwe HSL gekeken en zag dat ook deze de bestanden van Kuju gebruikt. Twee vliegen in één klap. Dank je wel voor de geweldige hulp en geduld. Groet, Ben.
  2. Hallo Sjef61, Ik ben aan de slag gegaan en loop toch tegen een vraag aan. De AP-bestanden heten 'Autumn.bin' enz. In de TOD-map van Kuju heten ze 'RW_Autumn.bin' enz. Moet ik de AP-bestanden hernoemen na het kopiëren? Groet, Ben.
  3. Hallo Sjef61, Dank je wel voor dit duidelijk antwoord. Ik ga het morgen toepassen en hoop dat mij dit lukt. Je hoort nog van mij. Groet, Ben.
  4. Hallo, Ik wil graag het AP pakket gebruiken in NL-routes. Volgens het manual dien je dan de 4 seizoens-bestanden te kopiëren naar de TimeOfDay-map van de desbetreffende NL-route. Daarvoor dien je in de map Assets te gaan naar de map van de NL-route. Waar kan ik dan de map van bijv. de route Krammerdijks Deltaland vinden? Dank je wel voor een reactie. Groet, Ben.
  5. BenKu

    Flow repaint CT Traxx

    Hallo EsméevR, dit had ik al gedaan. Dank je wel voor je reactie. Hallo Sjef61, dank je wel voor de oplossing. Hier had ik 'm niet gezocht/verwacht.
  6. Ik heb onderstaande vraag aan Brian gesteld, maar helaas geen reactie mogen ontvangen. "Hallo Brian, Ik heb deze repaint gedownload en geïnstalleerd zoals jij in de read-me aangeeft. Nu wil ik deze in de 'Build mode' gebruiken maar kan 'm niet vinden. Wat zie ik over het hoofd of ben ik vergeten? Dank je wel voor je reactie Groet, Ben." Wie kan mij helpen?
  7. Hallo Sjef61, Geen vrouwen op de perrons zat mij toch niet lekker. Ik heb de route verwijderd en opnieuw gedownload en geïnstalleerd. Wat denk je wat het resultaat hiervan is? Precies, vrouwen ........ Ongelofelijk toch? Ik wou je dit even laten weten. Fijne zondag. Groet, Ben
  8. Wordt ik nu beroemd? Ik ga in ieder geval een pilsje drinken met mijn vrouw. Hopelijk is die er nog wel. ?
  9. Ik heb toch even voor de zekerheid een scenario in de routes Krammerdijks Deltaland' en 't Hart van Nederland geopend. Ja hoor, met vrouwen! Toch wil even aanvullend melden dat mij is opgevallen dat in ZW NL 2.0 dezelfde mannen lopen. Allemaal in het pak. Ook dit is vreemd, toch?
  10. Hallo ViqFLIRT3 en Sjef61, Helaas, de vrouwen ontbreken nog steeds op de perrons. Jammer! Ik wil jullie beide bedanken voor de aangeboden hulp en de manier waarop jullie mij door deze 'poging' hebben geloodst. Ik blijf natuurlijk openstaan voor andere opties. Uiteindelijk wint de aanhouder, toch? Groet, Ben.
  11. Hallo ViqFLIRT3 Dank je wel voor de tip. Ga dit zeker proberen. Ik heb op Steam gezocht, maar krijg op de zoekfunctie 'academy route' geen resultaten die hierop lijken. Wat doe ik fout? Groet, Ben
  12. Nou, dat zou ik wel eens willen weten hoe ik dit voor mekaar heb gekregen. Ook al zijn ze niet zo aantrekkelijk, ik mis ze toch! ? Mocht je nog een poging willen doen, dan hoor ik dat graag. Heel hartelijk dank voor alle gedane moeite en betrokkenheid. Zeer gewaardeerd. Groet, Ben
  13. Dit is de inhoud van mijn map. Ziet er op het eerste oog hetzelfde uit. Ik heb ook de door jou gestuurde rwp geïnstalleerd en cache geleegd. Helaas, geen vrouwen te bekennen.
  14. Ja, hoor. In alle scenario's en alle stations geen vrouwen.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy