Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

doggys2

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About doggys2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ik ben momenteel van de route "E30-Podcarpacie" de timteble aan het uitproberen en na een tiental ritten werkt 70% van de locomotieven. Eerst verder de andere ritten proberen en dan oplossingen zoeken voor de locomotieven die nog niet rijden. Ik heb nog geen enkele rit volledig gereden wegens tijdgebrek. En daarna nog enkele andere routes.
  2. Een engelse handleiding heb ik nog niet gevonden, maar gisteren heb ik toevallig nog enkele bestanden gevonden en een trein aan het rijden gekregen in CMK. Ik ga vandaag verder proberen in Linia 351, Linia 353, CMK en E30-Podcarpie. Ik laat wel weten wat de resultaten zijn.
  3. Ik heb het net hierboven aangepast ik rij nu in Open Rails met MSTS als ondersteuning maar die start zelf niet op omdat hij steeds zegt dat hij "tsmvhlp.dll" niet kan vinen.
  4. Hallo, Heeft er iemand ervaring met Poolse routesen/of treinen? Ik hen namelijk" E30 Podcarpacie","Linea 351" en "CMK" geinstalleerd en van de eerste heb ik ook de Global en Sound geinstalleerd. Maar geen enkele trein wil vooruit als ik dezelfde handelingen doe als met mijn PraTrains of andere routes. In"Explore in activity mode" kan ik met elke niet-Poolse trein rijden. Voor alle duidelijkheid is dit in Open Rails. Alle suggesties welkom
  5. Bedankt, ik heb inderdaad al enkele treinen kunnen laten vertrekken dus zal het met de andere ook wel lukken.
  6. Sorry voor de late reaktie, ik krijg MSTS niet aan de praat want nu voert de computer een diagnostisch hulpprogramma voor DirectX uit maar dat helpt niets. Dus ben ik overgestapt naar Open Rails en heb de vereiste bestanden van MSTS er in geplaatst. Ik heb nu bij vele locs het volgende probleem : de throttle is geblokkeerd en je moet de dynamic brake lossen en terug proberen maar helaas. Hoe kan ik dit probleem oplossen?
  7. Bedankt, hoe moet je de DLL registreren, ik heb die gewoon van het internet geplukt?
  8. Inderdaad Windows 10, dat was ik vergeten te vermelden, dan zal ik eventueel Open Rails eens proberen. Werken ProTrain en dergelijke ook met Open Rails?
  9. Hallo, Na enkele sabbatjaren en een nieuwe computer wilde ik MSTS terug installeren, maar kreeg de melding dat TSmhlp.dll ontbreekt en dat daardoor deinstallatie niet kan voltooid worden. Ik heb deze gedownload en in de MSTS-map geplaatst maar dat helpt niet. Moederbord : ASROCK B 550M-HDV RAM geheugen : 8 GB. Processor AMD RYZER 5 500 G Grafische kaart : onbekend op moederbord Installatiepad : D:\trainsimulator\msts Hopelijk kan iemand mij verder helpen Vriendelijke groeten.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy