Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Hondenkop

Handcar Traveller
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Hondenkop

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik had er zelf nog niet over nagedacht, omdat er wel 'ophangpunten' zijn gemaakt en ik 9 van de 10 gewoon iets ben vergeten te downloaden, maar als ik YouTube moet geloven zijn ze er inderdaad niet.
  2. Klopt het dat het om die van Frison zou gaan? In de editor vond ik die uit eindelijk, maar ik weet dan niet waarom die van zichzelf er niet staat.
  3. Ik volg het daarom ook niet. Vanuit de editor zie ik ze ook alleen op de perrons 1,2,4. Herinstalleren van de route heeft ook niet gewerkt. Welke CTA's worden er daar gebruikt?
  4. Had ik inderdaad ook naar gekeken, maar deze staat op 100%
  5. Ik weet dat ik enkele payware mis, maar ik dacht dat dat losstaat van een Nederlandse CTA. Ik heb de resultaten van TS tools bijgevoegd. 29-6-22.zip
  6. Goeiemiddag allemaal, Ik heb een probleempje... Schijnbaar heb ik tijdens het installeren van de site een linkje overgeslagen of niet goed geïnstalleerd, want op Leiden CS heeft niet ieder perron CTA. Perron 1,2 en 4 hebben het wel terwijl de andere perrons niks hebben. Nu heb ik al geprobeerd te zoeken met RW/TS tools, maar zonder resultaat. Nu vroeg ik mij dus af of iemand weet waar deze te vinden zijn? Voor de rest is het echt een super route en ben ik heel erg dankbaar dat we mogen genieten van deze route!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy