Jump to content

JackyTheCat

Train Guard
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

JackyTheCat last won the day on September 29 2021

JackyTheCat had the most liked content!

Reputation

56 Excellent

Social Info

About JackyTheCat

Recent Profile Visitors

3,106 profile views
  1. Mij best, geen verdere uploads meer.
  2. JackyTheCat

    Reviews

    Ik ben het niet zo eens met hoe reviews je download beïnvloeden op SimTogether. Het is een buggy systeem en je downloads kunnen super snel van het main download page afgehaald worden, door een review die niet echt een review is. Dat is nu gebeurd bij mijn SNG en ICM soundmod. De ICM soundmod stond eral maanden, verdwijnt het van best beoordeeld lijst, omdat iemand een review schrijft met 1 ster dat ie het niet kan installeren. Ik vind zelf dat het review systeem wat meer getuned moet worden, want ik vind het niet zo fijn hoe het werkt op het moment. Het zou ook gewoon fijn zijn als reviews nagekeken worden en ze vereisen krijgen, want zo kan iemand gewoon een trolreview schrijven en kun je dan dus downloads van het best beoordeeld lijst halen zonder moeite. Dit is mijn mening en daar blijf ik bij, want ik vind dit echt storend zo.
  3. Wat bedoeld u daarmee? Binnen hoort u het sowieso niet te horen als u dat bedoeld.
    Sinds het windgeluid is weggehaald, vind het een prima toevoeging aan de vR BR 189. Creatief! (wel jammer dat er geen manier is om het een aparte keybind te maken, maar dat ligt aan vR niet aan jou.)
  4. Ik snap je volledig, maar ik ben tijdelijk gestopt dus dit is mijn laatste soundmod voor nu. (MarcD zal ik uiteraard nog steeds volledig helpen ?) Ik ga meer nu TS voor mijn plezier spelen. Na mijn stage bij NS en een goederenbedrijf (die nu nog onbekend is) ga ik verder als ik het niet te druk heb.
  5. De passengerview is niet in de motorbak.
  6. JackyTheCat

    Een reünie op Beekbergen

    Jij gaat winnen. ? Mark my words...
  7. JackyTheCat

    Class 170

    Beautiful DMU's.
    Echt een top soundmod! Dit maakt de ervaring veel beter, mijn enigste ''minpunt'' is dat de tyfoon niet doorloopt, maar dat heb ik ook maar net uitgevogeld haha.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy