Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Peter Smeele

Taxi Driver
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Peter Smeele

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Beste Sjef61, Ik ben geheel nieuw, dus ik weet niet wat ik hier mee moet. Ik heb het gedownload, maar weet niet waar ik deze bestanden moet plaatsen binnen /Steam/...../Assets... of zo Excuses voor mijn onkunde.
  2. Waar moeten de bestanden geplaatst worden (g1206.psd en ns6400.psd)?
  3. Ik heb deze ook nodig. Waar staat PM voor?
  4. Beste Sjef61, Hartelijk dank. De muis is weer zichtbaar. Wellicht iets corrupt geraakt.
  5. En ook niet in combinatie met een controller? Sorry voor mijn onwetendheid.
  6. Waarom verschijnt mijn muisaanwijzer niet meer binnen het scherm van de bestuurderscabine. Tot voor kort kon ik gewoon een keuze maken met behulp van de muisaanwijzer. Welke instellingen zijn veranderd binnen Train Simulator 2020 c.q. 2021? Een beginnende (simulator) machinist!
  7. Beste leden, Ik ben nog niet zo lang geleden (04.20) gestart met Train Simulator 2020. Op dit moment wil ik voor een aantal routes extra locomotieven downloaden. Ik heb echter geen idee waar ik dat moet zoeken. Binnen TS 2020 zie ik ze niet en volgens mij op deze site ook niet. Waar moet ik zijn? Met vriendelijke groet, Peter
  8. Sinds kort gebruik ik Train Simulator en ben dus een groentje! Als de trein voor uit rijdt is de camera ok, maar nu als deze achteruit rijdt. Kan de camera dan ook mee in de rijrichting?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy