Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Theo Lubach

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Theo Lubach

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thnx voor ale info... gaat net even boven mijn pet. Ik gebruik de sky & enchangment pack wel, daar zit wel een weersverandering in. Ik ben al reuze blij dat ik nu in NW nl een scenario kan maken.
  2. Het heeft even geduurd maar het is gelukt. Kleine manco mijnerzijds.... ik gebruikte alleen de muis met "dubbelklikken" en niet de ctrl toets. bedankt voor je hulp. Nog 1 kleinigheidje, ik probeer in een ander scenario een weersverandering aan te brengen en moet daarvoor naar de "ScenarioScript.lua" om te bewerken. Nu staan er aan aantal files in o.a. properties naar niet de ScenarioScript.lua Enig idee hoe en waar t wel te vinden is?
  3. Ook al gekeken en net weer, het slotje zit er in de route en scenario editer niet op....
  4. Hallo Sjef, Dat is het nou net... ook met het kompas werkt het niet. Ik blijf op dezelfde plaats. Ik heb ook een nieuwe scenariomarker geplaatst en daar blijft het ook bij. ik kan wel een trein plaatsen maar het vakje player train kan niet aangevinkt worden. Net zo min zijn er plaatsen uit die route niet in de lijst. Verder zie ik in geen scenario lijst een ScenarioScript.lua vinden terwijl er wel de andere files staan. Dit laatste geldt overigens voor de scenario's voor andere routes ook. Heb nu twee dagen www afgestruind maar vind geen antwoorden...
  5. Nog een aanvulling op het bovenstaande... Als ik een scenario open dan is het beginpunt goed. Op het moment dat ik de edit gebruik start ik in de middle of nowhere. Daar zie ik tot mijn grote verbazing 23 scenario markers. Als ik op de verschillende markers klik opent deze de bijpassende scenario's. Iets zit er fout, maar wat?
  6. Bedankt voor jullie adviezen maar helaas lukt het niet. Ik heb de route opnieuw geïnstalleerd en bij de installatie gaf hij een "fout bij het schrijven naar bestand" aan. D:\Program Files (x86)\steam\steamapps\common\RailWorks\assets\GertMeering\NL onderstation Vechtdal\NL onderstation Vechtdal.bin Nu weet ik niet of dit hier iets mee te maken heb maar ik zie wel bij de start van een nieuw scenario in de NWNL route de plaatsen staan van de vechtdal route i.p.v. de NWNL.
  7. Hallo allen, Ik probeer op de Noordwest Nederland route een scenario te maken. Als ik in build-scenario-new scenario de route aanklik dat komt er in de lijst van "set location" een heleboel namen van plaatsen tevoorschijn. Het probleem is dat er geen namen tussen staan die behoren bij de NWN route. Verder heb ik een scenario en route gekloond (voor de veiligheid) en geprobeerd hier een scenario te legen om weer opnieuw op te bouwen. Nu kan ik de trein waar ik een player trein van wil maken ook niet aanvinken. Eerder heb ik wel een scenario op een andere route kunne maken zonder problemen. Ik heb van alles geprobeerd maar sta op het punt het op te geven. Wie kan mij nog op weg hepen en een oplossing aandragen? Alvast bedankt
  8. Thnx, ik bleek uiteindelijk 1 download te missen......
  9. Theo Lubach

    Zwevende rails

    Hallo, In de route Noordwest Nederland heb ik bij station Sloterdijk en Zaandam een viaduct die ontbreekt. Hierdoor zweven de rails en de portalen. Voor zover ik weet heb ik alles gedownload wat benodigd is. Helaas kon ik in het forum hier niets over terug vinden. Hoe los ik dit probleem op en wordt het een viaduct zoals het hoort? Alvast bedankt voor jullie reacties.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy