Jump to content
Nog slechts 3 dagen om jouw favoriete screenshot in te zenden! I Only 3 days left to submit your best screenshot! ×

Gerben B

Hyperloop Passenger
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Gerben B

  1. Heel netjes gedaan hoor! Mooie bocht met hoogte verschil.
  2. Je hebt echt al een prachtige route weg gezet. Veel succes met de verdere bouw.
  3. Door de nieuwe update van de ICM werkt het scenario niet helemaal lekker meer. Zo als de timing van de camera's. En geluids effecten.
  4. Geweldig gemaakt BertTrain. En heel herkenbaar. Was ooit zelf aan die route begonnen. Maar nooit af gemaakt. Kan nu dus als nog genieten. Van de screens en filmpje ??
  5. En jij bedankt voor het maken van het station Lier en toebehoren ?
  6. Hoi Hans, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn als team natuurlijk nog druk bezig . En een route bouwen vergt veel tijd. Zoals je al aan gaf. Maar de bedoeling is, dat we eind van het jaar een stukje van de route ter dl aanbieden. Zo dat iedereen er al een impressie van kan krijgen. En een stukje door het Belgische landschap kan rijden.
  7. Inderdaad de SNG even opnieuw downloaden en klaar.
  8. Het gaat er ook niet om of iemand anders daar het geld voor over heeft. Of het er voor heeft. Het gaat er gewoon om, hoe wij de passie onderling voor het Belgische spoor delen en zien. Graag willen we dat later delen voor de echte liefhebber. Het is niet de bedoeling om gauw een goedkope route af te werken. Zo dat we veel downloads zouden hebben. Hobby's kosten nu eenmaal geld. Zeker als je iets moois wil. En dan moet je zelf maar beslissen of je het er voor over hebt.
  9. Tja je hoeft ze niet aan te schaffen, het is enkel voor de liefhebber. Het is soms nodig om iets moois neer te zetten. Anders krijg je een heel onrealistische route. Zo als bepaalde Nederlandse routes vol Duitse huizen en allemaal de zelfde bomen rijen etc... Zo iets wil je toch niet.
  10. Ah ok, als je nog een mooi gratis vegetatie pakket zoekt is dit wel iets van Radiomaster: https://rail-sim.de/forum/filebase/entry/2453-radiomaster-vegetation/ Zitten ook kompleet gegroepeerde bomen bij. Met verschillende hoogtes en breedtes. Zo kun je snel al veel plaatsen op een korte tijd. En ziet het er echter uit. Veel succes met de verdere bouw.
  11. Netjes gemaakt al hoor. Als tip zou ik wel mee geven. Om de rijen bomen te veranderen langs het spoor. Zo dat je meer een realistische look krijgt. Als je die zo in loft legt ziet het er heel kunstmatig uit. In het echt zijn bomen ook niet allemaal hetzelfde. Qua hoogtes en breedtes. En wat gras her en der tussen de sporen maakt het ook levendiger ? Zelf gebruik ik daar voor bijvoorbeeld: TSA grasline. Voor de bomen zou je het RU pakket kunnen gebruiken. Ik heb hier even een prachtige screenshot van Gert Meering. Als voorbeeld, dan weet je wat ik bedoel.
  12. Vanmorgen de route bekeken. Ondanks dat het stuk nog niet af is tussen Breda en Antwerpen. Vind ik het al prachtig! Rij zelf veel op en neer met de auto over de E19 tussen Meer en Antwerpen. De infrastructuur hebben jullie echt heel realistich gemaakt. Zo als het is in werkelijkheid. En betonnen overkapping van Sint-Job tot aan Kleine Bareel. Is ook echt, zo als ie in werkelijkheid is ? Petje af hoor! Mooie route
  13. Ben heel benieuwd naar de route. Woon zelf net over de grens in Belgie. Niet zo ver van de HSL verbinding Breda/Antwerpen. Dus ken het goed. De screenshots zagen er veel belovend uit.
  14. Ik vind het knap opgelost zo. Leuk dat je ook aan een Belgische route begint. Ben heel benieuwd naar de voortgang.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy