Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Ariën

Taxi Driver
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

About Ariën

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. En hij is inmiddels verkrijgbaar. Bij gebrek aan de HSL-route (ga ik binnenkort downloaden, payware bij elkaar sprokkelen) heb ik even in Duitsland op 1,5 kV en 25 kV gereden (?). Echt een fascinerend en gedetailleerd product vol met leuke snufjes en dingetjes! ? Dat er maar leuke scenario's en repaints mogen komen! (Tip: HSL-lijn en een overbrenging met de NS1700 met RailAdventure Repaint met de ICNG tussen een paar goederen wagons.
  2. Ik weet niet of het mogelijk, en of je nog features aan kan brengen. Maar ik heb begrepen dat de verlichting in het passagiersgedeelte in het echt aanpasbaar is. Is het een idee om in het spel een paar kleurschema's in te kunnen stellen? Bijvoorbeeld oranje in alle rijtuigen (leuk voor koningsdag) Of roze / paars oor Amsterdam Pride Zomaar wat wilde ideeën. ? Ik weet ook niet of je technisch ook kleuren omschakelbaar kan maken.
  3. Ik ben benieuwd naar de ICNG. ? Succes met de laatste loodjes.
  4. Volgens de website van Chris is er nog meer voortgang: Vakwerk! Echt fraai! ?
  5. Drie bakken? Is dat niet heel erg karig? ?
  6. Zodra de trein uitkomt zullen veel fans vast wel leuke scenario's met de ICNG maken. ?
  7. Zodra je gaat painten, kijk dan graag naar de 3112 en hoger. Eerdere stellen hebben een proto-type bestickering die niet netjes is, en dus een verkeerde overloop heeft en wat knikken in de blauwe band die naar de cabineramen toeloopt. Op deze foto (van Clint Weijers) zien we links de 3112 met nieuwe bestickering waar de overgang vóór de cabinedeur begint, ook is de boog mooi rond. De zwarte streep is een luchtslang, dus die mag je wegdenken. ? Rechts op de foto zien we de 3106 met een proto-type bestickering..
  8. Toppie! Hij werkt nu goed! ? Uit interesse, wat mistte er eigenlijk? De download is een aanzienlijk stuk groter dan eerst.
  9. De nieuwe Nevenlijnen GTW 2020 Repaint van Railism werkt niet. Ik heb hem geinstalleerd, en hij wordt wel herkend in TS2021, echter zonder plaatje. De andere ChrisTrains GTW's werken wel, maar de repaint geeft in de Quick Drive een 'Error Occured' en ik ben weer terug in het hoofdmenu. Helaas weinig aanknopingspunten wat er fout gaat. Het gaat dus om deze download. Misschien weet @stansim iets, mocht hij de bouwer zijn? ? Of is er een log die ik kan raadplegen?
  10. Ach ja. Volgende keer beter, @JackyTheCat. ?
  11. Weet ik ? Vandaar die smilie erachter. Die hoort ook in de collectie ?
  12. Tja, en ik heb nog een klein deel nodig ? 6400-loc wadloper 2200 loc En nog wat wagons. Oh ja, en de JetTrain ? ?
  13. @juniorfreddy777 Op FB kan je ook op 'volgen' kiezen bij Christrains. Als er een update is (die altijd interessant is) dan krijg je ook een notificatie.of melding. Scheelt weer ongeduldigheid en een hoop gedruk op F5... ?
  14. Inmiddels al versie 4.61 zie ik. Ik vermoed een bugfix release?
  15. Dat lampje bij de deur is echt geweldig ?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy