Jump to content

DieEneRotjoch

Taxi Driver
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About DieEneRotjoch

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey hallo iedereen! Ik heb de HSL lijn volledig geintalleerd. Alles wat ik moest downloaden heb ik gedownload alleen soms is de map een beetje kaalig en soms mis ik een brugje (kleine brugjes het meest) en de omgeving is een beetje kaal. Ik heb 1 ding alleen niet kunnen downlaoden dat was. [ Commenti e Voti per il file VETTURE PACK] Komt het daar door of moet ik wat anders fout hebben gedaan?
  2. hallo iedereen ik zag pas een leuke route genaamd t Groene Hart. Ik vroeg me af waar ik die route kan downloaden? of is die nog in de bouw?
  3. owhh super bedankt nee dan snap ik het hahaha sorry namen komen mij niet bekend voor! super bedankt!
  4. ja die heb ik bedankt maar bedoel die oude zo heette die route ook zwolle roosendaal ??
  5. heyHey! Vroeger was de route zwolle roosendaal er nog ik dacht leuk even een oude route spelen maar ik kan hem nergens meer vinden weten jullie nog iets? waar ik hem kan downloaden of waar hij is gebleven ?
  6. moet je persee zelf een scenario downloaden? want ik heb scenario's gedownload?
  7. Ik zal het even gaan uitzoeken Nog een vraagje Ik heb Zuidwest nederland gedownload de route en de assest map en om te testen 1-2 scenario's maar ik kan hem nergens vinden in de game? nergens kan ik die route vinden terwijl ik alles echt alles heb geinstalleerd?
  8. Bedankt maar ik zie ze nog steeds niet alle 2 geinstalleerd nu mis ik ook opeens het terrein / landschap? waar kan dat aan liggen?
  9. Yooo super bedankt man! echt bedankt voor alles weet je ook meteen de rails van de ijsellijn 1.7
  10. DieEneRotjoch

    Geen Rails

    Hallo Ik heb geen rails bij de route 't hard van nederland kan iemand helpen welke ik nodig heb? ik had wel alle assests?
  11. Hoe installeer ik hem? de onderste elke keer faalt hij met installeren? (sorry ben er heel slecht in) Weet u ook toevallig waar ik midden nederland assest kan downloaden? met de link is de download link werkt niet en die is verdwenen
  12. Hallo iedereen! ik heb al lang een heel groot probleem bij meerdere routes. bijv bij de HSL lijn ik heb alles geinstallleerd wat nodig is maar toch blijf ik veel dingen missen. met op de voorgrond spoordijken ik zie genoeg rails zweven misschien zijn het geen spoordijken misschien is het wat anders. Heb alles geinstalleerd en nog mis ik dingen weten jullie misschien iets? waar ik ook misschien de kleine dingen kan vinden zoals planten bomen huizen enz die niet in de download lijst staan?
  13. Super bedankt, Maar ik zie ze nog steeds niet ik had gekeken maar had ze echt geinstalleerd. Komt het misschien odmat ik niet de payware variant heb?
  14. nog een vraagje over de HSL ik heb de coha spoordijken maar kan nergens anders spoordijken er voor vinden mis ze nog steeds weet u dat ook toevallig?
  15. Super bedankt ben hem nu aan het installeren kijken of het werk!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy