Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

Winetrain

Taxi Driver
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

9 Neutral

About Winetrain

  • Birthday March 12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Winetrain

    Stuurijtuig Plan D

    Aan deze treincombi heb ik ook mooie herinneringen. Elke woensdag van Dordrecht naar Amsterdam, PTT Oosterdokkade. Op de terugweg een biertje in de restauratie. IK ben geen bouwer/designer anders zou ik het graag maken.
  2. Precies, ontbreken doet er niets en elk scenario loopt zoals gewenst. Wel opvallend, dit nog nooit met Locoswap gehad behoudens deze laatste Route toevoeging. !, bijzonder. Ik wijt het zelf maar aan het vele gebruik van onnodige accenten.
  3. Ik heb daarstraks ook de Grenzlandbahn aangeschaft via dit platform. Voor mij is het een raadsel waarom in Locoswap elk scenario ROOD wordt weergeven. Jammer dat er in veel materieel-bestandsnamen accenten worden gebruikt, in mijn optiek volledig nutteloos en vooral verstorend. Waarom in TS-tools er geen materieel ontbreekt maakt het nog onduidelijker.
  4. Dank voor deze geweldige replica, machtig gewoon. Misschien zit er ook nog toekomst in voor de "de Blauwe Brabander", (NS3500). Laat die posttreinen uit Vlissingen maar over de Boxteler Bahn "fliegen".
  5. Blij met deze nieuwe versie, i.h.b. met het open zetten van de juiste folder van een ontbrekend voertuig. Ik heb moeite met het ontdekken waarom bij de meeste FR en QD er een rood bolletje staat, ik zeg nadrukkelijk de meeste en dus niet allemaal. Zodra ik de "rode" FD of QD scenario wil controleren crasht het programma. Iemand anders hetzelfde fenomeen ook al ervaren?
  6. Wat een geweldige plaat. Het Duits Lijntje zal maar wat graag door deze meiden bereden willen worden.
  7. Wat ontzettend aardig van je, maar meer dan een titel op YouTube heb ik niet kunnen vinden.
  8. Precies, ik begrijp het helemaal. Jammer maar er is nog zoveel leuks te beleven op dit Traject. Zal mij niet vervelen.
  9. Browsend op Youtube naar leuke scenarios kwam ik bovengenoemde rit van Rubku_NL tegen. Deze zou ik graag een keer willen spelen maar helaas krijg ik het scenario niet gevonden. Zou het nog beschikbaar zijn?
  10. Fantastisch gemaakt, ik zou graag een keer over jouw schouder mee willen kijken hoe je dit maakt in Blender.?
  11. Erg fraai, chapeau. Ik probeer Blender ook onder de knie te krijgen maar het zal nog lang duren voordat ik zo'n mooie boerderij kan maken. Veel dank voor het vele werk.
  12. Wat een ontzettend triest bericht. Heel veel sterkte aan familie en andere nabestaanden van Luuk. Bijzonder verdrietig.
  13. Ben ik ook benieuwd naar, ik zie elementen die ik graag zou zou toepassen op mijn historische route uit tijdperk II. Ondanks dat er flink wat locomotieven en rijtuigen te vinden zijn is het met assets aangaande spoor, beveiliging en verlichting héél erg dun gezaaid. Prachtige plaat.
  14. Prachtig resultaat Marc. Jeugdherinneringen worden opgeroepen, naar de Paasmarkt in Gorinchem en school naar Utrecht via Geldermalsen. Chappeau
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy