Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

Noorderduin

Sailor
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Noorderduin

  1. Dit is zeker mooier. Maar ik merk dat mijn PC dit slecht trekt. Heel schokkerig. In welke instelling zal het verschil vooral zetten? Zo kan ik die hoog laten staan en der rest wellicht wat lager. Bedankt!
  2. Hallo, Sinds een tijdje lijken mij grafische instellingen niet goed te staan. Op bijgevoegde afbeelding zie je hoe de rails als het ware in elkaar gedrukt is. Het lijkt alsof het nog uit elkaar getrokken moet worden. Weten jullie welke instelling daarmee te maken heeft? Ik heb al meerdere wijzigingen uitgeprobeerd. Bedankt, gr Hans
  3. Bij de nederlandse routes niet. Hier de foto van de instellingen. Wat zou ik kunnen veranderen?
  4. Het weer aanpassen biedt geen oplossing. Ook heb ik het nu gezien in een scenario bij de route Gerolstein Trier.
  5. Dat klopt. In meerdere scenario's. Er is ook een scenario met regen, daar is het niet. Dus wellicht ontbreekt er lucht ofzo? Kan dat?
  6. Hallo, In een andere versie van de Gotthard route lijkt het alsof er geen lucht bestaat. De bergen zijn gemarkeerd door zwart (zie foto). Wat zou dat kunnen zijn? Gr Hans
  7. Aha. Bij deze: https://www.trainworx.nl/product/sbb-gotthard-bundle-a/ Gr Hans
  8. Hallo, Iemand ervaringen met pakketten van trainworks? Ik overweeg aanschaf pack A. Begrijp ik dan dat je al het materiaal automatisch in bezit heb wat er in de meegeleverde scenario's zit? Bedankt.
  9. Dat verklaard. Bedankt. Weet je zo waar ik actuele scenario's kan vinden?
  10. Top, bedankt. Vraag over mijn systeem in combinatie met bijvoorbeeld het hart. Hij schokt nog weleens her en der. Dit is mijn systeem: RAM 16 GB, Intel i 7 8550u @ 1.80 Ghz 1.99 Ghz Videokaart: NVIDIA Geforce MX 150 8260 MB (staat bij benadering na draaien DX Diag) Is dit actueel genoeg voor de huidige routes? Bedankt weer, en sowieso voor alle snelle en duidelijke hulp steeds!
  11. Bedankt voor de tips. Verder een vraag, ik speel altijd 64 bit. Wat is het verschil of ik 32 of 64 bit open? Gr Hans
  12. Hallo, Is er ergens een overzicht te vinden wat er momenteel in ontwikkeling is qua routes in Europa en wat dus ergens komende tijd te koop gaat komen? Alvast bedankt!
  13. Noorderduin

    ATB in ICM

    Mijn excuses. Te snel gevraagd.
  14. Noorderduin

    ATB in ICM

    Hallo, Ik de ICM op deze site aangeschaft. Mooi realistisch nagemaakt. Ik ging even testen in een vrije rit omdat ik nog niet al het materiaal heb wat nodig is voor een scenario. De ATB functioneerde niet, klopt dit? Of gebeurd dit wel in een scenario? Ook kon ik niet veranderen in parkeerstand, schoonmaakstand (linkerhendel). Zijn er instellingen waardoor ik alles zo realistisch mogelijk kan besturen? Bedankt, gr Hans
  15. Inmiddels opgelost. Toch ergens wat verkeerds gedownload wellicht. Heb wat verwijderd en weer opnieuw geinstalleerd.
  16. Jazeker. Bij alle scenario's deed het het gewoon. Hoe doe je zo'n integriteitscontrole? Ik zie het al. Zal het eens doen. Maar heb niks geks gedaan. Wel bestanden gedownloaden, meerdere. Dus wellicht dat ik even een re install moet doen.
  17. Hallo, Sinds een tijdje kan ik de deuren niet meer openen/sluiten. Ik druk op de knop maar er gebeurd niets. Dit is in verschillende routes het geval. Iemand bekend er mee en weet iemand een oplossing? Bedankt, gr Hans Hij wordt geel als ik erop druk. Shift T of T werkt ook niet. De overige functies lijken te werken.
  18. Hallo, Inmiddels al even aan het worstelen met Train Simulator en met denk aan dit forum ben ik al een mooi eindje op pad. Ik doe dit ook deels omdat ik in de opleiding tot machinist zit en het dus ook gewoon leerzaam is. In hoeverre is het in TS mogelijk om de treinen daadwerkelijk alleen met de hendels te kunnen bedienen waardoor het dus nog leerzamer is? Is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met remproeven te werken? Waar zijn scenario's te vinden waar je ook contact hoort met de treindienstleider (zie ze op youtube weleens) en waar zijn de moeilijkere scenario's te vinden met veel rode seinen en dergelijke? Alvast bedankt weer! Groeten Hans
  19. Excuses. Ik heb hem alsnog even meegestuurd voor mensen die tegen hetzelfde aanlopen. Hetgeen ik vervangen had voor de valleilijn trein had denk ik geen bestuurders gedeelte. Nu ik het vervangen heb is de melding verdwenen namelijk.
  20. Dit werkt uitstekend. Toch even een vraag. Zie foto die ik meestuur. Omdat ik niet alle treinen van Chris heb gekocht en her en der sws wat mis heb ik gewoon internationaal materiaal gebruikt en ervoor gezorgd dat in Loco swap alles groen is. Toch krijg ik bij opstarten, in dit geval, ICE 3 Arnhem Utrecht, deze melding. Wat zou hier een oorzaak van kunnen zijn en wat de oplossing? Bij een ander scenario die ik helemaal omgezet had kreeg ik een soort gelijke melding.
  21. Ben ik alweer haha. Programma werkt uitstekend en heb al het nodige omgezet. Het valt me alleen op dat tot nu toe de 2 scenario's die ik laad na switchen materiaal hij begint te storen en te flikkeren zodra ik camerapositie's kies met de muis beweeg. Herkent iemand dit?
  22. Dat ziet er perfect uit. Ik ga even worstelen!
  23. Top. Bedankt voor de vlotte hulp hier. Echt top. Het veranderen van het Path is idd gelukt. Ik heb gelezen dat het ook mogelijk is met het programma in een scenario de treinen te veranderen in treinen die je al wel in het spel heb ipv het materiaal wat je nog niet heb. Is dit eenvoudig uit te leggen of ergens een NL beschrijving?
  24. Super, bedankt! Hij gaat er vanuit dat ik het in de C; schijf geinstalleerd heb. Dus hij komt niet bij mijn routes. Ik heb de help geraadpleegd maar kom er niet uit hoe ik het path naar de juiste locatie kan selecteren. Bedankt, Gr Hans
  25. Bedankt! Als ik een scenario open en ik krijg een zwart scherm dat bepaalde dingen ontbreken en er moet beeidingd worden houd dat natuurlijk in dat ik nog het nodige mis. Kan ik elders in het spel of in utilities kijken wat ik mis voor een bepaald scenario?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy