Jump to content

Banoon

SimTogether Discord Team
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Banoon last won the day on January 20 2023

Banoon had the most liked content!

Reputation

26 Good

Social Info

2 Followers

About Banoon

  • Birthday 04/18/2001

Steam Integration

  • Steam ID
    STEAM_0:0:101525416

Recent Profile Visitors

1,346 profile views
  1. Fijn om te horen dat het weer goed gaat, welkom terug!
  2. Beste leden van SimTogether, Het is al een tijdje geleden dat er een nieuwe update is uitgebracht van een route. Gelukkig kunnen wij jullie vandaag goed nieuws brengen! Niels heeft weer een prachtige update voor zijn route Achterhoek- en Twentelijnen en heeft deze uitgebracht op onze website. Wat is er verandert ten opzichte van de vorige versie? Nieuw traject Zutphen - Dieren Deventer omgebouwd naar nieuwe situatie Zutphen omgebouwd naar nieuwe situatie + scenery upgrades rondom de aansluiting naar Apd Almelo omgebouwd naar nieuwe situatie Overweg Apdo omgebouwd naar tunnel Bug fixes en scenery verbeteringen De route is hier te downloaden: Wij hopen dat jullie weer veel uren rijplezier uit deze update kunnen halen! Met groeten van, Het hele SimTogether team
  3. Ik heb even niks van mijzelf laten horen met goeie reden. Studie en werk hadden prioriteit en daarnaast was ik actief bezig met mijn YouTube kanaal. Echter heb ik vandaag heel hard gewerkt aan een nieuw scenario, ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden:
  4. Version 1.1.0

    276 downloads

    There is a new train scheduled: the ICNG! Today you have the opportunity to drive it from Nijmegen all the way to Utrecht Centraal. You stop at Arnhem Centraal (where you also change direction), Ede-Wageningen and Driebergen-Zeist. Enjoy! Do you want a preview before you download my scenario? Here's a video containing the whole scenario:
  5. Heel veel sterkte naar de familie met dit verlies op zo'n jonge leeftijd.
  6. Er is weer een hoop gebeurd dit jaar waar we met z'n allen veel plezier uit hebben kunnen halen. Op naar een geweldig nieuw jaar! Alvast fijne kerstdagen iedereen en alvast een gelukkig nieuwjaar! ? ? ?
  7. Ik ben van plan om binnenkort weer nieuwe scenario's te maken. Tijd voor een terugkeer naar Train Simulator, er was even wat tussengekomen wat het moeilijk maakte om ermee bezig te zijn. ?
  8. Werkelijk waar een prachtige route waar ik enorm naar uitkijk! Ga zo door, want dit motiveert mij zeker weer om eens Train Simulator te spelen. Neem uiteraard voldoende tijd om het te bouwen, want dat is nodig voor deze kwaliteit van bouwen. Veel succes nog met de rest.
    Ik snap dat dit scenario fictief is, maar ik vind het echt niet fijn dat alles voor je gedaan wordt en telkens een pop-up in beeld krijg. Ik krijg amper de ruimte in dit scenario om zelf even de trein gereed te maken en de omkeer biJ Arnhem was ook vervelend. Ik had de hele trein gereed en opeens kreeg ik nog een pop-up dat alles voor mij gedaan zou worden, terwijl het juist alles gereset had. Scripts zijn leuk, maar zorg niet dat het te veel in de weg zit van de gebruikerservaring... Ook kreeg ik een melding dat ik een verkeerde handeling had verricht op het begin, maar dat ik toch door mocht rijden en later meer zou horen... Heel vreemd. Ik zou toch meer informatie willen krijgen. Ook raar dat we op het verkeerde vertrekperron staan van de IC richting Den Helder bij Nijmegen. Het is perron 3, niet 1. Bewerking: Kijk ik snap dat je wat wilt laten zien met LUA. Dat vind ik op zich niet zo erg! Alleen ik krijg om de haverklap pop-ups in beeld. Geef dit dan goed aan in de omschrijving van het scenario. Het is heel simpel om te zeggen: laat een scenario links liggen, maar als je hier weinig informatie over geeft in de omschrijving van het scenario zelf hier op SimTogether, weet ik veel dat ik met dit allemaal te maken krijg ik het scenario zelf en dat dit voor beginners gemaakt is. Uiteindelijk is het alleen maar feedback en ik vind het daarom dus een beetje raar om mij naar mij te wijzen en te zeggen: "dan moet je maar ons scenario niet downloaden". Ik wou ook gewoon dit scenario spelen met een goede intentie, niet om een negatieve review achter te laten op SimTogether. Maar het was gewoon niet wat ik ervan verwacht had. En blijkbaar ontbreekt er dus ook een hoop informatie, want je had deze review gewoon kunnen voorkomen door meer informatie vrij te geven dan alleen wat er nu staat. [Sjef61 MSTS/RW Team We proberen wat te laten zien wat allemaal mogelijk is met LUA. Veel beginners vinden dit wel leuk. De meeste scenario's van ons hebben we zo gemaakt. Dan moet je onze scenario's maar links laten liggen]
  9. Jazeker, alleen kon ik die niet 1, 2, 3 op het internet vinden. ?
  10. Vandaag weer veel progressie gemaakt met het scenario, misschien ga ik er nog wel even verder mee. De motivatie zit er lekker in. Ik wil natuurlijk niet te veel verklappen, dus hier is gewoon een LocoSwap lijstje met wat ik nu heb. Dan kan je een beetje de schaal inschatten. En ja, dit scenario is niet bedoelt voor zogenaamde "potato computers". Ik zal bij de uiteindelijke release ook wel een disclaimer erbij zetten dat ik de 64-bit aanraad bij dit scenario.
  11. Beste mensen van SimTogether, Het is weer even een tijdje geleden dat ik voor het laatst hierop gepost heb. Dit komt door drukke omstandigheden in het dagelijkse leven bij mij. Echter ben ik nog wel bezig met het maken van scenario's. Ik ben bezig met een geheim project waar ik nog niet te veel over mag verklappen en een nieuw scenario. Dit nieuwe scenario is weer gebaseerd op een fictieve dienstregeling zodat ik leuk kan spelen met het AI-verkeer. Dat zorgt voor een scenario waarbij er wat meer leven is. Hier alvast een klein kijkje daarop: Een update over mijn vorige scenario die op deze thread staat: dit was een scenario voor 't Zuiden van Nederland 1.6, dus nog voor de 2.0 update. Daardoor werkt het scenario helaas niet meer naar behoren en zijn er ook een hoop andere scenario's bijgekomen die als een goede vervanging dienen.
    Ik hoef niet eens de route te spelen om te weten of het mooi is. Het ziet er gewoon weer top uit, ik kan niet wachten om dit te spelen als ik weer terug thuis ben! En dan daarna meteen maar een scenariootje in elkaar gooien hiervoor.
  12. Je kunt op de items drukken en ik ga er vanuit dat de mensen welke route het is als deze in de juiste download categorie staat.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy