Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

danielxdaniel

Sailor
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Reputation

13 Good

About danielxdaniel

  • Birthday 08/08/1988

Recent Profile Visitors

480 profile views
  1. Hallo allemaal, In de route 't IJdammerland (gedownload bij de collega's van DutchSims) wordt net voorbij station Marterdijk een brug uit de route NoordWestNederland gebruikt: "Brug Alkmaar". Die heb ik -samen met alle andere assets van NoodWestNederland- hier op Simtogether gedownload en is gemaakt door Steamworks. De brug past, maar zoals op onderstaande afbeelding te zien is, ontbreken de textures. Weet iemand of en zo ja, wáár ik de bijbehorende textures van deze Alkmaarse brug kan vinden? (Er zit ook een Brug Purmerend bij en die heeft wel een TgPcDx-bestand, maar ja: daar heb ik dus niks aan.) Alvast bedankt!
  2. Hier sluit ik me volledig bij aan: het nieuwe traject is geweldig mooi geworden en het is een genot om de elektrische GTW eindelijk eens te kunnen gebruiken waar hij hoort Deze route is een verrijking voor TSC. Dank ook voor het leveren van normale scenario's, waarmee je de complete lijn van Maastricht Randwyck naar Kerkrade Centrum (of omgekeerd) kunt berijden. Geen gekke uitzonderingen, geen afwijkend materieel en geen driedubbele herfststorm waardoor je niks van de omgeving ziet, maar gewoon standaardritten bij helder weer: zalig!
  3. Hallo allemaal, Wat zijn jullie ervaringen met de IC2000 van Trainworx? Deze dus: https://www.trainworx.nl/product/ic2020/ Ik ben groot fan van Zwitserland en z'n treinen (in het echte leven), maar in TSC is de Zwitserse kwaliteit meestal minder constant. Om een miskoop te voorkomen, hoor ik graag jullie mening/advies en wellicht een vergelijking met andere aanbieders? Is Trainworx te vergelijken met RSSLO (groot aanbod, zeer wisselend niveau), SKtrains (vooral hoog van de toren blazen), SimExpress (Kwaliteit met hoofdletter K) of VirtualRailroads (realisme waar je soms gek van wordt als je wéér een onverklaarbare storing krijgt)? Goed weekend, y'all!
    Groningen - Leeuwarden is voor mij een welkome uitbreiding van de misschien wel meest afwisselende Nederlandse route. Een (grotendeels) dubbelsporig dieseltraject hadden we nog immers niet en hoe leuk is het dat nu elke provincie vertegenwoordigd is in TS Classic? Met leuke details (zoals de bordjes bij de provinciegrens), mooi weergegeven stations en een tracé dat lekker wegrijdt, verdient deze route misschien wel iets meer dan één review op 243 downloads ? Hoewel ik meer van de boerenspoorlijnen ben, kijk ik nu alvast uit naar het stedelijke traject in Almere dat hierna zal volgen. Veel dank aan de makers!
    Dank voor deze fantastische uitbreiding: dit is Kwaliteit met een hoofdletter K! Het ziet er prachtig en erg herkenbaar uit; de toepasselijk gerepainte LINT van Mat47 maakt het af ?
  4. Het meest realistisch is volgens mij dit: openen: 1 voor 1 sluiten: tegelijkertijd Maar dat lijkt me wel héél ingewikkeld om te simuleren, dus ik zou zeggen: kies voor centraal openen en centraal sluiten ? Super dat je handmatig openen en sluiten er ook in verwerkt ??
  5. Nice! En ook zonder route is je metro al iets om naar uit te kijken: behalve op het genoemde metrotraject van de HSL-route, zal hij het ook zeker leuk doen op de U-Bahn Frankfurt. Ik blijf de ontwikkelingen op de voet volgen, maar ben al onder de indruk van wat je in zo'n korte tijd bereikt hebt met je S1/S2.?? Nog een laatste vraag: worden de deuren van je metro zo ingesteld, dat ze alleen openen als je langs een perron staat (dus geactiveerd met T, zoals ongeveer al het materieel)? Of kun je ze ook 'handmatig' openen en sluiten (dus ongeacht of je langs een perron staat en/of de laadtijd voorbij is, zoals bij de U-Bahnen van Frankfurt en sommige treinen van RSSLO)?
  6. Wat leuk dat je juist déze metro maakt: dat was altijd mijn favoriet van het GVB, maar ik dacht dat ik daar de enige in was ? En ook als Rotterdammer kan ik zeggen: hij ziet er al prachtig uit! Wat ik vragen wilde: kan hij straks ook echt als metro rijden, of functioneert hij alleen met de panto's omhoog (als sneltram dus)? Ik zie hem in gedachten namelijk al voor me als lijn 51 op het trajectdeel dat in de HSL-route (Isolatorweg-Henk Sneevlietweg) opgenomen is ?
  7. Op weg naar Roodeschool met Patricks gloednieuwe WINK: een zeer geslaagde trein met haarscherpe textures?
    De vorige versie was naar mijn idee een beetje kaal en had ik na één keer rijden wel gezien, maar dit is op alle fronten een 2.0-versie! Wat een prachtige, detailrijk uitgevoerde route en wat een prettige rijervaring, zo in die betonnen bak. Dat wordt de komende tijd minstens één slag Amsterdam - Breda per dag. Leuk ook om te zien hoe elke bouwer zijn eigen stijl heeft en hoe anders sommige scenery is uitgevoerd ten opzichte van de Zuid-West-Nederland-route. Ik was vooral aangenaam verrast door het kleurrijke Rotterdam Blaak. Bedankt voor het (vervroegd) uitbrengen van deze route!
  8. Hallo allemaal, Enkele weken geleden heb ik dit locomotievenpakket van SimExpress gekocht: https://www.simexpress.fr/produit/locomotives-bb4400-kw/ Momenteel zijn ze zelfs in de aanbieding (dus grijp je kans, ze zijn elke cent meer dan waard), maar dat terzijde. De officiële maximum snelheid van deze machines is 160 km/h en in de TS-praktijk kun je er 174 km/h mee halen. Nu zijn er -in werkelijkheid- ook enkele BB22000's die toegelaten zijn voor 200 km/h. Mijn vraag is nu: is het mogelijk om iets in de bin-files aan te passen, wat de maximum snelheid verhoogt naar deze 200 km/h? En zo ja, wat dan? Ik stam nog uit de tijd van MSTS/OpenRails en daar was het gewoon een kwestie van zoek en vervang, maar zo simpel is het in TS2022 ongetwijfeld niet. Met groeten en alvast dank, Daniël P.S.: Voordat iemand suggereert dat ik dan maar gewoon de TVM-versie moet kopen: die heb je niet in onderstaande, fraaie uitvoering en dat is dus geen optie.
    Wat een leuk concept: een niet (meer) bestaande route in een realistische, moderne omgeving inbouwen! Dat het fictief is, doet niets af aan de heerlijk Limburgse sfeer die deze route oproept. Het is schitterend geworden: dank voor dit fraaie werk??
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy