Jump to content

Plousios

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Plousios last won the day on June 10 2022

Plousios had the most liked content!

Reputation

2 Neutral
    Na een paar herinstallaties van Train Simulator 2022 Classics, dagen zoeken naar alle benodigde freewareonderdelen, de aanschaf van payware voor bijna 300 euro, veel informatie lezen, vragen aan Christrain en op het forum van Simtogehter is het resultaat super! Een zeer tevreden gevoel als (vrijwel) alles uiteindelijk zeer waarheidsgetrouw werkt. Er is heel veel speelplezier voor iemand die talloze malen op deze routes gereisd heeft. Geweldig!
  1. Sjef61: sorry, beginnersfout, ging "automatisch"!
  2. Hartelijk dank voor deze snelle reactie. Het probleem is hiermee opgelost!! Na de installatie van de assets uit de zips Lekker-lezen-virmv1 en v2.1 startte het scenario probleemloos op!!! Top-suggestie!
  3. Sinds enkele dagen speel ik met train simulator 2022 classic en ben bezig "de oude lijn" op te bouwen. Ik heb vrijwel alle benodigde payware aangeschaft en de freeware verzameld. Een aantal scenario's is speelbaar. Echter, bij opstarten van het scenario DD-AR op de 2000! onder de tap "Standard" en "de oude lijn" krijg ik de foutmelding dat CT NS V-IRM ABv3/4 LIdjidt ontbreekt, waarschijnlijk een repaint van CT NS V-IRM. Hoe kan ik dit probleem oplossen?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy