Jump to content
Breng je stem uit op jouw favoriete screenshot! I Cast your vote for your favourite screenshot! ×

MartienR

Taxi Driver
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About MartienR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Wat ben ik hier blij mee!! Ik kan nu wel rijden. Super bedankt! ?
  2. Ik ben er inmiddels achter dat Chris Trains flink gesponsord wordt. Neem 'De Oude Lijn', Niet één scenario is te spelen voordat alle je treinen bij Chris Trains hebt aangeschaft. Treinen worden weergegeven die ik heb gekocht, maar al ik op Start klik krijg ik na het laden een hele lijst van alle treinen die ik nog aan moet schaffen en kan dan alleen op Quit klikken. Verder is alles te spelen, ook de Krammerdijks_Deltaland route. Heel jammer dit!
  3. Ik miste de SLT nog en die heb ik nu ook gekocht. Maar als ik De Oude Lijn selecteer dan zie je bij Train Name RDF_RS JBR189 075-5LATZ staan. (foto 00) Als ik dan links op Select Loco klik dan komen de NS treinen tevoorschijn. (foto 01) Zodra ik, welke dan ook, aan klik, springt hij weer over naar Krammerdijks_Deltaland. (foto 02) Zeg mij wat ik verkeerd doe.?
  4. Ja, daar was ik al snel achter dat het veel geld kost. Maar goed, je kan het zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk. Dat is met Flightsimulatie niet anders. Een vliegtuigen, vliegveld of scenery kosten ook flink wat geld en ook dat kan je zo duur maken als je zelf wilt. Verder heb ik een goede eigen Game PC, dus geen last van ruzies.? Maar nog bedankt dat ik hier zo goed geholpen ben. Snelle, goede en vriendelijke reacties. Verder heb ik ontzettend genoten van de Krammerdijks-Deltaland route. Man, wat zag dat er gaaf uit. Alleen de PR Mega Package 01 van Pawerybs (4 aug. 2015) en de Connexion bus van Rubku.nl (5 dec. 2016) was niet meer via de link beschikbaar. Ook niet met zoeken op Google. Misschien weet een van jullie of ik die nog ergens kan wegplukken. Ook dacht ik dat ik met de NS VIRM v5.0.1 kon rijden maar dat kon niet en ook de NS-ICNG_V1.0.3 niet. Die had ik beide gekocht en dacht, leuk, daar kan ik mee rijden, dus niet. Ik moest de NS MAT 64 hebben, dus die moest ik ook nog kopen. ? Nu wil ik de Oude lijn v1 nog gaan rijden omdat daar Leiden CS in zit en dat is natuurlijk mijn geboorrrrte stad. ? Hij zag er in de video op YouTube in ieder geval mooi uit. Voor ik stop heb ik nog wel een vraag en er zullen er ongetwijfeld nog meer komen als jullie het niet erg vinden. Mijn vraag is of het zo hoort in de Krammerdijks-Deltaland route dat de deuren van de trein niet open kunnen en Oh ja, ik zie in de Krammerdijks-Deltaland route geen andere treinen voorbij komen, klopt dat? Wat het rijden betreft, een goede vriend van mij is machinist bij de NS dus dat komt helemaal goed. Mochten jullie nog tips hebben voor deze twee routes dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Martien?
  5. Gelukt, hartelijk dank! ?
  6. Nu heb ik voor deze route alle payware gekocht. Ik ben nu bezig om alle freeware te downloaden en te installeren (wat een werk man) en soms zit daar een rwp bestand bij die ik met de manager moet installeren. Dan moet ik op Utility.exe klikken en dan opent de manager. Dan klikken op Refresh en daarna het rwp bestand in het linker venster slepen. Ik doe dat precies zoals dat in de omschrijving (met foto's) beschreven staat. Maar als ik het bestand naar het linker venster wil slepen dan kan dat niet en zie ik een rondje met een streep erdoor. Hoe krijg ik dat rwp bestand nu in de manager?
  7. Zoals ik nu deze fout krijg zeker.
  8. Thanks! Zo gaat het wel goed! Nu heb ik op YouTube een leuke video gezien met een route waar ook Leiden CS in stond. Omdat ik zelf uit leiden kom lijkt me dat ook wel leuk. Kun je mij ook vertellen welke route ik moet hebben en waar ik die het beste kan kopen/downloaden? En komt de installatie dan meteen op de goede plaats of moet ik zelf de goede map kiezen? Sorry, maar ben echt een beginneling.
  9. Hi allemaal, Gister via Steam de Train Simulator Classic gekocht en geïnstalleerd. Daarna op YouTube gezocht voor een tutorial want ik ben bekend met flightsimulatie, maar in de treinwereld geheel onbekend. Ik kwam o.a. op deze website terecht en heb natuurlijk een account aangemaakt. Ook op de website van Chris Trains en zag de mooie Intercity van de NS en heb die aangeschaft en ook geïnstalleerd. Nu zie ik hier op de website een starterspakket en met de vraag of ik Train Simulator 2022 heb. Die heb ik dus niet en mijn vraag is of TS 2022 dan weer een nieuwe simulator is of kan ik mijn huidige TS Classic upgraden naar 2022 Ook is de TS Classic tijdens het selecteren van de NS trein al twee keer gecrasht. Misschien de Steamversie niet goed? Ook is hij in een 32 bits versie en heb een Windows 10 64 bits. Heb ik dan een verkeerde versie.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy