Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

RobertL

Taxi Driver
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

About RobertL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik ben ook net bezig geweest om een behoorlijk aantal routes weer terug te krijgen. Om te beginnen de overduidelijke zaken: - Zorg dat je als locomotief een diesel selecteert, anders zie je inderdaad niet alles. - Clear de cache van Train Simulator. Indien je de routes wel ziet in TS-Tools kan je het volgende doen: - Exporteer in TS-Tools de lijst "List of Route Names and Folder". - Maak een backup van de folder "Content\Routes". - Leeg de oorpsronkelijke folder "Content\Routes". Niet de backup. - Ga in Steam naar "Local Files" en kies "Verify Integrity of game files." - De bestanden worden nu opnieuw gekopieerd. - Kies in TS-Tools bij "Route Building Tools" voor Extract RouteProperties.xml. - Kopieer de inhoud van de backup folder Routes naar de originele folder. Bestanden niet overschijven. Nadat ik dit gedaan heb zag ik weer 88 routes in plaats van 54.
  2. Ik had hetzelfde probleem. De bestanden worden bij installatie niet op de juiste plek gezet. Verplaats de map 'Version R-NET' van ..\common\RailWorks naar ..\common\RailWorks\Assets\ChrisTrains\RailSimulator\RailVehicles\DMUs\NS DM90 Buffel\Wagons. Verplaats het bestand '[DEC] NS DM90 NS R-Net.bin' van ..\common\RailWorks naar ..\common\RailWorks\Assets\ChrisTrains\RailSimulator\PreLoad. De R-Net Buffel is dan te vinden door te zoeken op DM90 of DEC.
  3. Beste mensen, Ik krijg als in de route 't Gooi Centraal rij, meestal vanaf Weesp naar Hilversum, op willekeurige plaatsen balken die van links naar rechts bewegen. Nou is 't Gooi Centraal wel een oude route, maar weet iemand wat dit veroorzaakt en/of wat de oplossing is? Ik heb het probleem alleen bij deze route. Ik heb de route al opnieuw geïnstalleerd, cache geleegd, Scenery Quality staat op max en ik heb een goede videokaart (Geforce GTX 1660 Ti).
  4. In de map RailWorks staat een programma dat heet LogMate.exe. Wanneer je dit start voordat je een consist gaat maken, kan je (hopelijk) in het logbestand zien wat de boosdoener is. Het probleem met de QuickDrive Editor is overigens een oud en hardnekkig probleem in Train Simulator ? .
  5. Ik heb het gevonden. Het is inderdaad geen Preload-folder (zou wel makkelijk zijn). Het zijn twee bestandjes: - ...\RailWorks\Content\ConsistTemplates.bin - ...\RailWorks\Content\ConsistTemplates.xml Iedereen bedankt voor het meedenken.
  6. Ik ben bezig TSC opnieuw teïnstalleren en zou mijn zelfgemaakte QD consists willen kopieren vanuit een backup-map. Ik zou denken dat ze ergens in een PreLoad map moeten staan, maar kan ze nergens vinden. Weet iemand waar ze op de computer zouden moeten staan?
  7. In de folder RailWorks staat een programma dat heet LogMate. Als je een nieuw logbestand aanmaakt voordat je de consist editor opstart, kun je in het logbestand zien welke assets problemen veroorzaken (runtime errors). Wanneer je deze opnieuw installeerd zou dat het probleem kunnen oplossen.
  8. Ik heb de NS1800 en de BB4400 geïnstalleerd en daarna dit bestand, maar zie geen 1600/1700/1800 verschijnen (behalve die van WG). Ook zie ik de DD-AR met 1700 niet. Mis ik iets of kijk ik ergens over heen?
  9. Het lag inderdaad aan de bomen en ik heb het in orde gekregen. Bedankt voor de tips/hulp.
  10. Ik heb een andere schermafdruk gemaakt, dit keer met coördinaten (51.43708 4.10765). Groeten, Robert.
  11. Ondanks dat ik alle pay en freeware heb geïnstalleerd voor Zuid-West Nederland 2.01, en ook volgens TS-Tools niets meer mis, krijg ik op een aantal plekken ontbrekende gebouwen te zien. De schermafbeeldingen zijn gemaakt bij Zevenbergen richting Rotterdam Centraal, maar het komt op meerdere plaatsen op de route voor. Wat mis ik?
  12. Ondanks het installeren van alle pay- en freeware mis ik volgens TS-tools toch een aantal zaken: ...\RailWorks\Assets\fopix3d\nl\source.bin ...\RailWorks\Assets\Frison\Materiaal\Scenery\@TEST\Arnhem 1.bin ...\RailWorks\Assets\Frison\Materiaal\Scenery\@TEST\Arnhem 2.bin ...\RailWorks\Assets\JADsHome\CableTrough\Scenery\Procedural\CableTrough_150mm.bin ...\RailWorks\Assets\Kuju\RailSimulator\scenery\Procedural\gen_fence_post_n_rail.bin ...\RailWorks\Assets\Kuju\RailSimulator\scenery\Procedural\gen_fence_slant_rail.bin ...\RailWorks\Assets\NMRF\LinhaNorte\Stations\Platform_Canopy_02b.bin ...\RailWorks\Assets\Railtraction\NederlandRe\Signals\Borden\REFBaken1.bin ...\RailWorks\Assets\Railtraction\NederlandRe\Signals\Borden\REFBaken2.bin ...\RailWorks\Assets\Railtraction\NederlandRe\Signals\Borden\REFBaken3.bin ...\RailWorks\Assets\WOP\Zwischen Elster und Saale\MN-Tracks_TrackRule.bin Van Frison heb ik alle drie de scenerypacks, en ik zag dat daar ook het een en ander van Arnhem in stond. Kan het zijn dat ik de verwijzingen moet aanpassen naar een ander bestand van Frison? Verder hoop ik dat iemand mij kan helpen de overige objecten te vinden. Is mij niet gelukt op internet.
  13. Weet iemand waar ik de route Noordoost Nederland 3.0 kan downloaden? Ik zie wel diverse scenario's voor de route, maar geen downloadlink naar de route zelf.
  14. Hoi Mark, Dit heeft inderdaad het probleem opgelost. De slider stond één stapje naar links, maf dat dat zoveel uitmaakt. Bedankt voor de oplossing.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy