Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

wes

Taxi Driver
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About wes

  1. Top! Dankjewel! Ik kijk uit naar je updates voor de map, erg leuke map om op te rijden!
  2. Super dankjewel! Bedankt voor je info!
  3. Is goed dankjewel. ik laat het weten mocht ik wat missen. oja! moet ik trouwens bij im koblitzer routen iets uit een map halen? in de lees mij staat namelijk : ** Sinds de release van Im Köblitzer Bergland 3 Reloaded V2 staan de SAD assets die nodig zijn voor deze route in een andere map. De mappen SAD en SAD2011 zijn samengevoegd en geherstructureerd in SAD2016. Moet ik hiermee nog iets doen ik snap net helemaal wat er bedoelt wordt. Alvast bedankt!
  4. Geen idee nog, ik heb de route nog niet gezien. ik ben momenteel alle freeware aan het downloaden.
  5. Hallo, Ik vroeg me af je bij het 't Hart van Nederland perse de add on Rascal & Cottonwood Route nodig hebt als je de European en US Loco & Asset al bezit. Mvg, Wes
  6. Ga ik doen ,Dankjewel! Dankje wel voor je reactie, wat jammer dat de sale net voorbij is. Maar om een half jaar te wachten ga ik niet trekken haha. Ik kan 2 treinen kopen dan krijg ik 15%korting, daar ben ik wel effe zoet mee denk ik. Wanneer er weer sale is kan ik weer wat treinen aanvullen. bedankt voor je tip!
  7. Oke, hoe vervang ik hem correct? bijv ik wil de ICM vervangen voor de Matt64 zoals hieronder.
  8. Oke, Dankjewel , dan als allerlaaste , hoe verwijder ik de loose consist?
  9. Het is vrij duidelijk bedankt voor je tijd en uitleg. mijn laatste vraag is : zijn de treinen in het mapje ''loose consist'' essentieel ?
  10. Ah kijk super, ik ga er meteen voor zitten. Ik kon het trouwens niet laten om de ICM te kopen haha dus ik heb me eerste trein al ! en heb inmiddels ook het quickdrive bestand gevonden, dus ik heb al een beetje kunnen proeven.
  11. De scenario's die ik graag zou rijden zijn de : Ns V-irmMbvk Ns SGMm3 bk2 NsDDZ ABvk
  12. Oke dankjewel voor de uitleg. Ik zie hem bij mezelf alleen niet staan bij de snelstart rit. Ik heb de v5 versie geinstalleerd. Ik zou dan effe moeten sparen voor de treinen. Bedankt voor de antwoorden!
  13. Oke duidelijk, dus als ik het goed begrijp heb je zoals in je voorbeeld maar 1 trein nodig voor een standaard rit? ( in jou afbeelding de 6400 cargo)
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy