Jump to content

Marc D.

Hyperloop Passenger
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Marc D. last won the day on November 11 2023

Marc D. had the most liked content!

Reputation

240 Excellent

About Marc D.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. https://blenderbasecamp.com/how-to-clear-the-transforms-of-your-object/ Dit is wat ik zo snel vond. Frison is wat dat betreft de expert op het gebied van Blender. Drop bij hem de vraag eens. Gelede trams als één voertuig gaat er denk ik raar uitzien in bochten op wegen. En bij opdelen in afzonderlijke bakken worden ze niet als één voertuig door de weg gezien lijkt me.
  2. Ziet er goed uit allemaal, Rob. Wat was het probleem nou met die Politie sleepwagen? De eerdere opmerkingen kloppen niet helemaal. Misschien is dit een beetje als mosterd na de maaltijd maar toch even het volgende. Sjef zei: "Als je TrainSpecEnvMask gebruikt moet het object gesloten zijn, dus zoals bij een kubus moeten alle 6 vlakken aan elkaar zitten als een object" Al mijn materieel en voertuigobjecten die met TrainSpecEnvMask werken zijn niet rondom gesloten om polygonen gebruik te verminderen en geven geen weergave problemen. Wat KerAp zei dat het object "binnenstebuiten" zit kan wel kloppen. Als je een object kloont en "mirrored" ofwel spiegelt moet je daarna in 3DMax wel een Reset XForm uitvoeren en de faces weer flippen. Ook zie ik dat je de truck een level of detail van 1000 meter geeft. De meningen verschillen daarover maar voor kleinere objecten zoals voertuigen is zo'n 500 meter ruim voldoende. Zeker als ze toegepast gaan worden op wegen kan dat de framerates aardig beinvloeden met tig voertuigen in een zwaardere route. Ook zou ik kleinere details zoals wielen en spiegels een lagere lod geven. Bij de ladderwagen heb ik zelfs 250 meter voor de body gebruikt zoals je kunt zien op het plaatje. Voor wat betreft de gelede tram als vehicle op wegen gaat niet echt realistisch. De nu gebruikte oplossing is dan een stuk beter.
  3. Ik dacht dat je met dit bericht verwees naar die 2 rood omcirkelde lampen.
  4. Ik moet je helaas uit de droom helpen, die onderste rij zijn geen knoppen maar meldlampen . De 2 "knoppen" die jij rood hebt omcirkeld zijn een remcontact en HD-rem lamp. Blijkbaar wist Raymond K. dat niet omdat er ook geen infobordjes boven geplakt zijn.
  5. De Hoekse lijn, de route waar ik wel naar uitkeek (ik denk wel meerdere). Strandde die route niet omdat je aan het twijfelen was om hem naar het hedendaagse om te zetten (wat erg zonde zou zijn geweest). Jammer dat je dat traject niet meer oppakt. Afijn, je moet doen waar je je goed bij voelt . Er zullen best mensen blij zijn met een Luxemburgse route. Nu het materieel nog .
  6. Version 1.5

    186 downloads

    Re-upload of the Dutch overhead line portals needed for the Noordwest Nederland route.
  7. Misschien mosterd na de maaltijd maar dit zijn helemaal geen scenery objecten. Deze blueprints zijn bedoeld als verwijzingen naar voertuigen van andere ontwikkelaars (Frison of mijn wagenpark) om deze in de wegen van ChrisTrains te krijgen. Zou jij toch moeten weten Teun. Tenslotte heb jij die gemaakt.
  8. Wat is de meerwaarde van deze uitvoering van de NS 2400 ten opzichte van de versie van Marc D.? Er staat verder niets over de veranderingen t.o.v. de eerdere versies.
  9. Als je de voertuigen in bestaande wegen weet te plaatsen ziet het er dan ongeveer zo uit. Youtube Alle gebruikte voertuigen en geluiden komen van mijn hand, op het politiebusje na. Deze is van Frison maar als test heb ik er even een 2 tonige sirene in gezet.
  10. Blijkbaar zat er iets niet goed met de beige pickup. Ik heb de downloadmoderator geïnformeerd en een nieuwe zip geupload. Tot die tijd maar even niet downloaden. De naam in de zip moet "Suzuki Super Carry_pickup_1986_beige" zijn, de naam "Suzuki Carry_pickup_1986_beige" is de foute versie.
  11. Ik heb net versie 1.1 ge-upload met wat aanpassingen. Ook al staat dit in de handleiding vermeld ik het ook even hier. – Alle voertuigen zijn 90 graden gedraaid zodat wanneer ze verwerkt zijn in een straat of weg ze ook vóóruit rijden. – Er was een nacht texture missend die nu is bijgesloten en is er een andere koplamp verlichting toegepast. – Er zijn wat details aan de onderzijde verwijdert die toch niet zichtbaar waren. – De glansgevende shader TrainSpecEnvMask verandert naar TexDiff. - Wat LOD's aangepast (vergeten in de handleiding te zetten ) Door de eerste aanpassing is het eventueel nodig om een al in een route geplaatste Carry om te draaien. De laatste 3 aanpassingen zijn ervoor om de belasting op het geheugen van de PC te verminderen. Proceduralmap Er is een Proceduralmap bijgevoegd met daarin VehiclePropBlueprints van alle Carry’s. Deze zijn te gebruiken om in de TrafficControllerBlueprint van een bestaande weg of straat te verwerken. Ook hoop ik dat de downloadmanager niet weer eigenhandig de mapstructuur van mijn upload gaat bewerken zodat dit niet meer overkomt met de handleiding.
  12. Version 1.1

    23 downloads

    30 versions of the Suzuki Super Carry mini buses and pick-ups.
  13. Dan heb je blijkbaar al een soundmod geïnstalleerd want in de originele (en niet meer beschikbare) download waren de cabine en motor geluiden gelinkt aan de BR143 van GermanRailroadsRW en niet aan de mDDM/DDZ en mat'64 van ChrisTrains. De motorgeluiden van de BR143 zijn absoluut niet vergelijkbaar met de originele HLE Reeks maar er was geen alternatief en mijn kennis van soundmodden is ook beperkt. De locs zullen, samen met de ICR rijtuigen, voorlopig ook niet opnieuw aangeboden worden.
  14. Marc D.

    KBS

    Deze zijn nog niet klaar en dus ook niet uitgebracht. Alles staat even op een laag pitje.
  15. Dus toch ervaring met route bouwen. Wel fictief wat weer niet mijn ding is. Hier kun je dus ook niets vergeten na een pauze ?. De leegte, zoals hier afgebeeld, kan ook zo bedoeld zijn en verder niet meer volgebouwd worden ?.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy