Jump to content
Nog slechts 3 dagen om jouw favoriete screenshot in te zenden! I Only 3 days left to submit your best screenshot! ×

Tim_NL

Handcar Traveller
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Tim_NL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tim_NL

    Missing texture

    Klopt inderdaad, sorry voor het late reageren. Het was Albula die op een of andere manier toch niet op de juiste manier was geinstalleerd. Allemaal bedankt voor de informatie en het helpen. ?
  2. Tim_NL

    Missing texture

    Dit is het scenario stoptrein naar Arnhem Centraal met treinnummer 30956, op het Oosten van Nederland. Ik heb alle benodigde assets geinstalleerd. Deze bocht is naast Zevenaar.
  3. Tim_NL

    Missing texture

    Hallo, ik reed met een scenario van Doetichem naar Arnhem langs deze texture maar ik kan niet vinden welke texture dit kan zijn. Ik hoor het graag als iemand het weet.
  4. Hallo, Ik ben een beginende TS speler, en ik vroeg me af of ik de Koblitzer Bergland route ook op Steam kan aanschaffen of is dat een andere versie? Ik hoor graag je antwoord tegemoet. MVG Tim
  5. Ik kan geen rijweg instellen van en naar Simpelveld, waar kan dit aan liggen? De demo heb ik meerdere malen bekeken maar ik kom er niet uit. Om 16:29 komt er een weksein binnen vanuit Simpelveld, ik druk de weksein uit en wil graag het nokje bedienen om de rijweg in te stellen. Maar het nokje veert weer terug, daarbij kan ik dus ook niet het enkel spoor Simpelveld het glaasje rood maken.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy