Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Peppie

Sailor
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Happy Birthday!

This user is celebrating their special day today!

Reputation

9 Neutral

4 Followers

About Peppie

  • Birthday April 25

Recent Profile Visitors

1,185 profile views
    Leuk scenariootje, prima rijtijden, leuke AI en niet te heftig voor mijn slechte PC. Nice gedaan!
    Ik vind het zelf een best slecht scenario. Erg leuk idee, dat wel. Elke keer een bericht dat ik mag vertrekken, dat mijn lichten aan zijn gedaan, etc. Erg vervelend, vind ik zelf. Ook stoppen we niet bij Den Haag Mariahoeve, waarom..? Het is erg cursed; de treinen kloppen niet helemaal en er rijden ook ICNG, mDDM, ICM tegelijk..? En een TAG-flirt in Leiden? Ik kwam ook weinig treinen tegen onderweg, ik had het wel leuk gevonden om een intercity ofzo tegen te komen. Al met al leuk idee, maar slechte uitvoering, vind ik.
    Zelfde te zeggen als bij de review van de flirt. Bij de 186 vind ik de livery ook niet staan, maar dat is meer mijn smaak.
    De ideeën zijn erg leuk, en ook leuk om te zien dat je veel repaints maakt. Alleen wel jammer dat ze er uit zien alsof ze hastig zijn gemaakt. De details kunnen beter, het lijkt erg afgeraffeld. Ik raad je aan om wat meer te oefenen, en ook naar tips van mensen te luisteren tijdens het testen / maken. Ik zie uit naar vooruitgang!
    Goed scenario, weinig op aan te merken! Alleen was de hoeveelheid AI bij Gvc wel erg veel, maar dat is weer meer een probleem bij mij, aangezien ik natuurlijk geen super-pc heb.
    Leuk scenario! De rijtijden zijn goed haalbaar, en de AI is ook goed. Niet te veel, niet te weinig. Stopping points gebruiken voor de AI zou het nog beter maken. Verder begon het scenario erg snel, ik had maar 35 seconden om de trein gereed te maken, dat had wat langer gemogen. Als je een scenario marker plaatst laadt alles ook sneller in, dat scheelt weer bij het starten. Ga zo door!
  1. Ik moet weer eens scenariootjes maken ofzo, maar ik heb vrij weinig inspiratie. Iemand een ideetje?

    De berichten van trdl / hc zijn niet echt te lezen, ze gaan te snel. 4032 is een 3-wagenstel, geen 4tje. Ik weet dat dit een probleem van chris is eigenlijk, maar je kan het wel aanpassen zodat het klopt.
    Leuk scenario, duurde even voordat er eindelijk wat leuks was geüpload voor ZvNL. Rijtijden makkelijk te halen, alleen is 1 minuut voorbereiding bij 's Hertogenbosch een beetje weinig als je nog even de remmen wil testen. Tip: je kan bij de FLIRT en VIRM (gemoderniseerde versies) ook via de scenario editor koersborden instellen, dat zou leuk zijn om ook te hebben voor de AI treinen.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy