Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

tram

Airplane Pilot
  • Posts

    257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by tram

  1. Ah ok. Ja nu is het gewoon een Cilinder met een lelijke texture? Ik kwam wel ergens laatst een Youtube filmpje tegen waar iemand de veren aan het maken was voor een treinbogie. Zal eens kijken of ik daar inspiratie kan opdoen.
  2. Hmm Dankje. Zal even kijken of Chris zijn draaistellen ongeveer gelijk zijn als die van de Sneltram. Denk het niet Maar kijken kan nooit kwaad.
  3. En ik denk dat ik de draaistellen helemaal overnieuw ga maken. Ik vind dit er een beetje blokkerig/niet mooi eruit zien. Maar eerst alle muren dichtmaken (kijk maar naar de cabine).
  4. Voor de mensen die denken dat ik gestopt ben met de S1 S2 Sneltram dat is deels waar. Ik heb het namelijk de laatste tijd erg druk. En heb er bijna geen tijd voor gehad om eraan te werken. Model in huidige staat: Ik heb wel wat aanpassingen gedaan. Zo zijn bijvoorbeeld de Raamkozijnen dikker gemaakt en zijn ze glad gemaakt (ze waren eerst blokkerig) En heb ik alle gaten dicht gemaakt in de passagier ruimte. (Let niet op de deurpaaltextures die dingen waar de noodrem enz. aanhangt daar heb ik nog andere voor, maar die heb ik nog niet erop gezet) De cabine heb ik nog niet dicht gemaakt. Die ziet er nog zo uit: Je kan door de cabinemuren heen kijken. Dat moet ik nog dicht maken.
  5. Ziet er goed uit! Ja 3d effect is mooi. Het mag van mij ietsjes ietsjes meer.
  6. Nog een vraag voor de community: Wat zouden jullie realistischer vinden. Dat de deuren tegelijkertijd open gaan. Of dat ze 1 voor 1 open gaan. Dus deur 1 eerst dan deur 3 en daarna deur 2.
  7. Ja je kan ze openen met T ,maar ik wil ook dat ze handmatig open kunnen. Dat zou het realistisch maken. Dus ik moet het nog maken. Maar dat komt er ook in.
  8. Dankje! Ja het is ook mijn favoriete metro. Ja hij kan als metro en als sneltram rijden. Ik ben van plan om de route te maken van lijn 51. Maar dat komt nog wel als de S1 S2 klaar is.
  9. Ah ok. Dus als ik het goed begrijp. Moet ik de juiste shader en BRIAGE exporter gebruiken met goede subtextures.. Hoe werken subtextures eigenlijk? Je bent de redder in nood frison!
  10. Met de wielen was het zo dat ik die met de bogie had geparent. Maar in game waren de wielen horizontaal gestretcht :
  11. Aahhh ja dat kan ook. Dankjwel! KerAp en Frison. Oh en frison ik heb nog een vraagje.. Als ik 2 objecten met elkaar parent in Blender. Dan stretchen ze horizontaal in TS of ze plaatsen verkeerd. Bijv de wiper de wiperblad had ik geparent met de wiperstok. Maar in game was de Wiperblad in de lucht.. Weet jij hoe je dit kan voorkomen?
  12. Hmmm oke. Lijkt mij wel dat Chris gelijk heeft. Aangezien sommige shaders anders in Blender heten. Is het nogal lastig vinden. Dus even goed zoeken naar een shader die 24 uur licht geeft en .fx is.
  13. Snap ik. Ik zal even goed naar alles kijken of ik de goede shader kan vinden. Volgens mij kijk ik er gewoon overheen.. (zoals gewoonlijk)
  14. Ik zie hem hier echt niet tussen staan.. Of ik ben echt blind:
  15. Maar het probleem is dat ik die niet tussen mijn lijstje heb staan. Bij de shaders. Alleen bij Tex en AddTex stond erbij dat ze 24 uur licht gaven in Blender.
  16. Ja toen kon ik hem niet vinden omdat de naam anders was. Weet je nog? Je zei iets van TrainBasicUnlit ofzo Maar het heet in Blender Tex.
  17. Ok de koersborden geven nu 24 uur licht:
  18. Eindelijk de goede shader gevonden die 24 uur licht geeft: voor de koersborden..
  19. Inderdaad het is ook belachelijk om de textures zo te doen. Maar ja ik moet eens een keer goed kijken wat ik fout doe.. Want als ik het op deze manier doe voor alle objecten en metro s gaat het poly aantal inderdaad omhoog. Voor nu is dit goed. Oh ja inderdaad ik zal eens kijken.
  20. Ja hoor. Dit is veel beter! Moet alleen nog de baktextures helemaal wit maken anders zie je het er doorheen. (kijk maar goed de textures schijnen door de blauwe plate heen.)
  21. De blauwe plane heb ik er alvast uit gehaald: Ik doe het wel zo. Want normaal painten gaat niet werken...
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy