Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Scorpiors

Taxi Driver
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Reputation

6 Neutral

About Scorpiors

  • Birthday 11/09/1976

Steam Integration

  • Steam ID
    motoguzzirider

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik heb ff een updateje, want de route vanaf reimers weg tot aan Olympiastadion ligt er, en vanaf station Ruhleben. Dus er kunnen weer een paar buslijnen aan toegevoegt worden. Ga me nu vooral focussen op de omgeving van het stadion en de rest. Zo dra dat af is, en de route klaar is, met de bij behorende bus lijnen, zou ik eventueel als daar behoefte aan is, de route online te zien zijn, waar en hoe ga ik nog in over leg. Maar zo ver ben ik nog niet.
  2. Thnx zal binnen kort weer paar foto s er op zetten. ben nu vooral met pgeving olympiastadium bezig. Wat niet zo heel invoudig is!
  3. Ik heb de route al bijna tot het olympiastadium van berlin, door getrokken, het laaste stukje nog en dan begin ik met het afwerken van de omgeving. Ook maak ik een tijdlijn van oude en nieuwe buslijnen.
  4. Na wat dingen uit proberen, heb ik het uit eindelijk toch voor elkaar gekregen, om de rivier door te trekken! Zie mijn screen shot!
  5. Ook ik ben momenteel een beetje aan het experimenteren met omsi 2, die ik sinds kort heb. Ben met een versie uitbreiding bezig, van uit het originele map, en probeer een beetje een realistische routes te creëren. En probeer ook een rivier te maken, maar kan zn youtube filmpje niet zo 1/2/3 vinden hoe je dat doen moet. Momenteel bezig met de omgeving van de schulebrueke, die er overigens er ook al ligt, waar de lijn 131 over rijdt!
  6. Hoi, ik heb ook even een vraag, over het maken van een nieuwe bus lijn: Is er misschien een snellere manier om dat te maken, of kan dat alleen via hof en omsi editor? Hoop dat iemand mij er beetje mee op weg kan helpen, want via youtube en dergelijke kom ik niet uit!
  7. Hoi, ik heb ff een vraag je over een bus, namelijk de mercedes o405gn voor omsi 1: ik blijf maar steeds een script fout krijgen, en die had ik bij de o405n bus eerst ook, maar die heb ik wel goed kunnen krijgen. Kan iemand van jullie mij misschien vertellen hoe ik dit opgelost kan krijgen ook voor deze geleden bus? Graag hoor ik van jullie, en ja misschien is dit niet de juiste topic, maar weet anders niet waar ik het wel kan vragen!
  8. Ik wens iedereen een hele fijne kerst dagen en een goed begin voor 2022. Met hopelijk een vernieuwde msts route! Ik probeer jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, zodra ik weer nieuws heb laat ik het hier gelijk weten. Met vriendelijke groeten, Remco
  9. Heb het Station van Sloterdijk al redelijk af, moet alleen nog het perron afwerken, en hier en daar nog brugdelen plaatsen, maar is al redelijk mooi geworden! Hier al vast nog een foto.
  10. Ik ben momenteel druk bezig geweest met Station Sloterdijk te realiseren, hier al vast een review
  11. Ik heb hier al vast een voor proefje, heb namelijk station Enschede geheel herbouwd.
  12. is goed zal ik ff over na denken. Ga het eerst ff zelf proberen, lukt het mij niet dan weet je wel te vinden. Thnx.
  13. Aller eerst dank je wel voor de info. Welligt heb ik daar wel wat aan, want heb idd zitten zoeken in de tdb file, maar snappen deed ik niet veel. Ook heb ik idd de aanliggende trackts tijdelijk verwijderd om op die manier misschien het beter te kunnen vinden, maar ook daar kwam ik niet veel wijzer uit. Heb tevens ook ff vraag aan jou, ontrent een mede bouwer van mij, weet jij of Johan van Duin nog actief is? Die hielp mij toen ook heel goed!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy