Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

[Studio2561] Eisenbahnwerk Donnerbüchsen RepaintPack v1.0 1.0

   (2 reviews)

1 Screenshot

Due to a shortage of passenger carriages, it was decided in Germany to build a new, standardized fleet of local railway carriages. Due to their sound, caused by the steel carcass, they were given the name 'Donnerbüchsen': blunderbuss. There was also a demand for local railway carriages in other countries, and several types of carriages were thus created. Sometimes even made on frames of (old) freight wagons. Several local rail carriages will be bundled in this package. Including original color schemes on the 'Donnerbüchse', but also other variants such as museum carriages that show similarities. Have fun with these historic carriages.

Benodigde addons / Required addons:
Steam:
- TS Marketplace: DB Donnerbüchsen Coaches Pack (Works ONLY on the steam version, not with the Eisenbahnwerk

 

Het pakket voor de repaints is gemaakt op deze DLC

https://store.steampowered.com/app/326023/

Door een tekort aan rijtuigen, werd in Duitsland besloten een nieuwe, gestandaardiseerde vloot aan lokaalspoorrijtuigen te bouwen. De kregen door hun geluid, veroorzaakt door het stalen karkas, de naam ‘Donnerbüchsen’ mee. Donderbussen dus. Ook in andere landen was de vraag naar lokaalspoorrijtuigen aanwezig, en zo ontstonden meerdere type rijtuigen. Soms zelfs vervaardigd op frames van (oude) goederenwagens. In dit pakket zullen meerdere lokaalspoorrijtuigen worden gebundeld. Waaronder originele kleurstellingen op de ‘Donnerbüchse’, maar ook andere varianten zoals hedendaagse museumrijtuigen die gelijkenissen vertonen. Veel plezier met deze historische rijtuigen.


Benodigde addons / Required addons:
Steam:
- TS Marketplace: DB Donnerbüchsen Coaches Pack (Works ONLY on the steam version, not with the Eisenbahnwerk itself.)
 

User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Aidentrein

   1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

heeeeeeel mooi!

  • Like 1
Link to review
Treintje

· Edited by Treintje

   2 of 5 members found this review helpful 2 / 5 members

Jammer.... Ik bezit de originele donnerbuchsen von Eisenbahnwerk. Nu zou ik ze opnieuw moeten aanschaffen om deze te kunnen gebruiken. Aangezien ik als gepensioneerde iedere euro straks 3x moet gaan omdraaien, begin ik daar niet aan. Ik kan wel langer hierover discussiëren maar dan wordt het hier een politiek debat hahaha  

 Misschien is er een mogelijkheid om hiervan 2 versies te gaan maken? Ik denk dat ik niet de enige ben met dit 'probleempje'

 

Even een verklaring van het glitchen. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat steam zijn versie beveiligd heeft met '_.sbn' Helaas is de 'oudere' versie nu ook niet meer te gebruiken. Deze reageert nu ook op de afwezigheid deze beveiliging.  Ik ben dus toch genoodzaakt, als ik jouw repaints toch wil zien, om deze dan alsnog opnieuw aan te schaffen. 

 Bedankt voor jouw reactie

Response from the author:

Hallo treintje,

 

Jammer dat je er zo over denkt. Wil hier kort toelichten waarom ik geen andere optie heb:

 

Er is mijnzerzijds weldegelijk nagedacht om hem niet alleen op deze versie uit te brengen. Echter de oude, originele, Add-On van Eisenbahnwerk is inmiddels niet meer als zodanig verkrijgbaar. De enige gangbare manier deze Add-On nog te verkrijgen is - naar mijn weten - via Steam. 

 

Gezien zowel het origineel, alswel de Steamversie in dezelfde map zijn opgebouwd zou je denken dat het samen moet gaan. De mappenstructuur is namelijk onderling (bijna) identiek met als verschil dat de Steamversie ingepakt zit in het .ap bestand. Echter: zet ik beide op mijn systeem zal iedere repaint, ook oudere - ondertussen niet meer verkrijgbare - repaints, gaan glitchen met zwarte vlakken over het hele scherm. Dat is onspeelbaar, beter gezegd, met een beetje pech crasht daardoor het spel. 

 

De oplossing door 2 versies te maken is, los van het feit dat dit voor scenario's onhandig is, niet haalbaar vanwege hetzelfde probleem met de mappenstructuur. Ze zullen blijven glitchen. 

 

Vandaar dat ik heb gekozen om ze uitsluitend op de Steamversie aan te bieden, zodat ik er nog enigzins support op kan leveren.

 

In de (nabije) toekomst is het ook mijn bedoeling de SHM, MBS, maar ook originele DR(G) kleurvarianten mee te leveren. Wordt dus nog vervolgd. Daardoor is de aankoop van deze rijtuigen (bij sale op steam een luttele 2 Euro) vermoed ik nog eenvoudig te overzien in vergelijking met menig andere add-on.

 

Hopelijk heb ik daarmee het e.e.a. duidelijk toegelicht.

 

Groet,

Oscar

Link to review
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy