Jump to content
Stem op je favoriete screenshot! - Cast your vote for your favourite screenshot! ×

About This Club

The club run by Chris, of ChrisTrains. This is where project updates and news will be posted.
 1. What's new in this club
 2. v5.5 nu online met een verbetering van de '2L' perron lampen (betere verlichting), en een hoop nieuwe buffers / stootblokken. ('fixstop', 'fixstop ok' en 'old' versies).
 3. v5.4 nu beschikbaar met een nieuwe animated was straat object. (CT NS WasStraat in commercialbuildings)
 4. V5.35 nu gereed met nieuwe K perrons. (Voor Schiphol)
 5. Ja - dus nu te koop https://www.christrains.com/nl/ts_product_ICNG.html
 6. En hij is inmiddels verkrijgbaar. Bij gebrek aan de HSL-route (ga ik binnenkort downloaden, payware bij elkaar sprokkelen) heb ik even in Duitsland op 1,5 kV en 25 kV gereden (). Echt een fascinerend en gedetailleerd product vol met leuke snufjes en dingetjes! Dat er maar leuke scenario's en repaints mogen komen! (Tip: HSL-lijn en een overbrenging met de NS1700 met RailAdventure Repaint met de ICNG tussen een paar goederen wagons.
 7. Jippie, het moment waar we allemaal met spanning op hebben gewacht. Nog steeds rijdt de echte trein niet in commerciële dienst, maar wij kunnen er alvast van genieten over een aantal dagen.
 8. En zo begint het aftellen... https://www.christrains.com/nl/ts_product_ICNG.html
 9. https://www.christrains.com/helpdesk/knowledgebase.php?article=52
 10. wanneer is het beschikbaar voor aankoop Het is april 2022 WACHT APRIL FOOLS MISSCHIEN IS HET NIET GUNNA BE CUZ HAAR APRIL FOOLS
 11. Je snapt dat, dat ook best wel wat tijd kost en niet zomaar gedaan is. Daar zit ook wel weer 5 tot 15 uur werk in. En we kunnen niet in Chris zijn agenda kijken of hij daar tijd voor heeft.
 12. misschien dat het mogelijk is om dit alsnog te doen met eigen reskins? dan kan het op z'n minst per scenario verschillend gemaakt worden, een pride-skin klinkt sowiezo als een goed idee voor een ICNG retexture
 13. Omdat de verlichting een combinatie van textures en lichten is, is dat niet makkelijk om te doen. Maar je zal wel in de passagiers uitzicht drie van de vier vershillende "zones" zien - "relax", "ontmoet", en "werk"
 14. Ik weet niet of het mogelijk, en of je nog features aan kan brengen. Maar ik heb begrepen dat de verlichting in het passagiersgedeelte in het echt aanpasbaar is. Is het een idee om in het spel een paar kleurschema's in te kunnen stellen? Bijvoorbeeld oranje in alle rijtuigen (leuk voor koningsdag) Of roze / paars oor Amsterdam Pride Zomaar wat wilde ideeën. Ik weet ook niet of je technisch ook kleuren omschakelbaar kan maken.
 15. nice !!!! nou ik ben heel erg benieuwd naar de ICNG en misschien vinden we de nieuwe ETCS systeem in de traxx en bedankt voor u uit leg !!! en nogmaals de ICNG zit er super goed chris !!!
 16. Misschien wel maar het hangt af van de ETCS systeem as geheel, want wat je in de ICNG zal vinden is totaal nieuw code
 17. hey ChrisTrains !! de ICNG zit er goed uit en kan niet wachten om er mee te rijden ik had een vraagje ik zag in de promo filmpje dan de ETCS nu ook een planning heeft komt dat ook later voor jou traxx uit in een update ?
 18. Ziet er ''zoals altijd'' geweldig uit! kan niet wachten haar te besturen!!
 19. Ziet er weer onwijs goed uit! Knap werk en ik kijk ernaar uit om ermee te gaan rijden
 20. Gefeliciteerd Chris! Jouw trein rijdt eerder dan de echte. Geweldig gedaan, great job!
 21. All aboard the hype train ... https://youtu.be/NX07OAtCybg
 22. Ik ben benieuwd naar de ICNG. Succes met de laatste loodjes.
 23. Geweldig, op de site van Chris staat de ICNG al op de voorpagina.
 24. Ik kan niet wachten tot de officiele release van de icng
 25. Mooi dat het al zover is gekomen, Wat een werk zeg.
 26.  

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy