Jump to content

About This Club

The club run by Chris, of ChrisTrains. This is where project updates and news will be posted.
 1. What's new in this club
 2. Misschien later in het jaar want deze is veel meer dan een skin. De geheel van de interieur is nieuw dus ik moet nieuw geometry maken voor de binnenkant en daarna ook een nieuw passagiers uitzicht.
 3. Ziet er erg cool uit. Komt er ook nog zoiets voor de VIRM? ik heb namelijk gehoord dat de eerste VIRMm 2/3 in dienst gaat.
 4. Er is een 1.04-patch beschikbaar voor de SNG die het nieuwe gele front toevoegt voor de 2021-versie van de trein. Je moet al de 1.0.3 versie hebben (de meest actuele versie) om dit patch te gebruiken. https://www.christrains.com/helpdesk/knowledgebase.php?article=154
 5. Een van de stroomafnemers, nu in het spel, op de H1 wagon
 6. v5.21 scenery nu te vinden op mijn website, met nieuwe Perron type 'Platform E2' en wat gebouwen en scenery voor de route van Edgar. Ook zijn de station naam borden nu beter in de donker te zien (ze gloeien nu 's nachts)
 7. Wat een puik werk! Mooi gedaan.
 8. Echt, De stroomafnemer ziet er al goed uit. Moet ook gebeuren, want anders kunnen we niet rijden.
 9. Tja, moet ook gebeuren. Maar wat leg jij er altijd weer heerlijk veel detail in.
 10. Voortgang met de stroomafnemer voor de ICNG.
 11. Aha, dank voor de informatie Chris!
 12. Het is wel mogelijk om openslaande deuren voor de cabine te maken, maar het maakt de cabine en 'buiten'-modellen veel complexer. Ik kan veel snelkoppelingen maken en op complexiteit besparen door de twee volledig gescheiden te houden. En omdat dit geen TSW is, kun je, zelfs als je de cabinedeuren opent, niet "uitstappen" - je staat ofwel binnen naar buiten te kijken, of sta buiten naar binnen te kijken (of je vliegt de camera in de cabine met weinig details, die normaal van de buitenkant is te zien).
 13. Kan wel maar heeft niet echt veel meerwaarde zoals bij TSW
 14. Ik vraag me af waarom dat niet kan, maar het ziet erg gaaf en tof uit!
 15. Helaas gaat 'ie niet open, maar wel gaaf model!
 16. Machinist heeft eindelijk een deur (maar net zoals mijn andere modellen, gaat het niet open in het spel)
 17. v5.2 nu verkrijgbaar. Deze update heeft meestal nieuw objects voor de Oude Lijn route van Edgar, met o.a. bruggen, gebouwen in Den Haag, station Leiden CS (dit model heb ik van Sjef overgenomen en heeft nu custom overkappingen voor de perrons, de Den Haag CS metro station (past perfect tegen het station CS station model van Frison), en mijn eerste custom station modellen - Den Haag HS en Den Haag Mariahoeve (en omgeving). Deze objects zijn niet in de online handleiding te vinden omdat zij specifiek voor deze route zijn gebouwd dus zij hebben echt geen andere functie voor andere routes.
 18.  

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy