Jump to content

Silllekontt

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Silllekontt

Recent Profile Visitors

4,218 profile views
  1. onlangs HSL gedownload met daarbij alle benodigde assets. alleen deze route blijft wanneer ik deze laad.. constant laden. hij laad bij mij dus helemaal niet in en blijf dus constant het laadscherm zien waarbij hij dus eenmaal vastloopt. iemand een idee?
  2. Wat zijn de benodigde treinen voor Zuid-West Nederland..? Ik kan dit nergens in terug vinden. Ik vind alleen op https://zwnl.jimdofree.com/ts2020/zwnl/ de benodigde assets, routes en overige maar niet de treinen.
  3. Dit zijn de enige folders in mijn RSC folder.. ook na het opnieuw installeren van Brighton MainLine.. omdat het een betaalde route is mogen de assets niet gedeeld worden of wel?
  4. Dit is echt heel raar.. ik heb de hele content folder van BrightonMainLine wel maar niet de assets pack.. ik ga hem even opnieuw installeren kijken of hij het dan wel doet. Leonhearth\vs-rsd\templateroutes heb ik wel..
  5. London to Brighton in bezit en een screenshot van mijn game. Daarnaast heb ik de laatste versies van COHA sporen.. dus 1.2 en 2.2 dus niet 2.0 maakt dat enig verschil? zowel heeft iemand specifiek 2.0 voor mij?.. En daarnaast, geen mensen op het perron en deuren kunnen niet geopend worden.. https://www.christrains.com/helpdesk/knowledgebase.php?article=14 op basis van dit artikel het proberen op te lossen. werkt niet. ook enig idee hoe dit op te lossen is? geld voor alle Nederlandse routes geïnstalleerd. Bij Zwijndrecht zweeft mijn trein vrolijk en gelukkig voorbij het station ook te zien op de bijgevoegde afbeeldingen, mogelijk op te lossen met de COHA sporen? Sky Textures begrijp ik zelf ook niks van.. ik ben in bezit van de European loco & assetpack omdat deze zat inbegrepen bij de Rascal & Cottonwood Route dus ik krijg spontaan een 404 beeld te zien in mijn hoofd en ik weet niet hoe ik verder moet!
  6. ondanks COHA sporen 3 maal te installeren heb ik nog steeds geen sporen.. ook iemand die mij daar bij kan helpen?.
  7. ik ben in bezit van de European Loco & Asset Pack DLC en het gaat hier om letterlijk alle nederlandse routes! en bij waaronder https://simtogether.com/files/category/51-zuidwest-nederland/ mis ik enorm veel sporen terwijl ik alle assets en de bijbehorende DLC in bezit heb.. ik weet niet wat ik fout doe
  8. Silllekontt

    sky textures

    bij alle Nederlandse maps heb ik geen sky textures. ik heb ze wel bij alle normale DLC. waar gaat dit fout en/of wat mis ik?
    prachtige route aangezien ik naast kijfhoek woon ziet het er authentiek uit. alleen een klein probleem en dat is dat ik de rails ingame niet kan zien en ik verschillende textures niet ingame krijg terwijl ik alle payware en benodigde overige heb.. iemand een idee? (Mod Sjef61; stel deze vraag even in het support forum; lees ook even de reacties onder de tab reacties)
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy