Jump to content

Regels op SimTogether.com


etienne123

Recommended Posts

Om het gezellig te houden op SimTogether, vragen we je te houden aan de volgende (forum)regels. Door gebruik te maken van de website, gaan we ervan uit dat je je aan de regels houdt. Voor vragen over de regels, kun je contact opnemen met het moderatie-team

 

Regels op SimTogether.com

 • We gaan respectvol met elkaar om. Het is dus niet de bedoeling om te schelden of elkaar te beledigen.
   
 • We zijn een platform dat geschikt is voor alle leeftijden. Het plaatsen van seksueel getinte content, geweld of lugubere content is dus niet toegestaan.
   
 • Zorg ervoor dat je bericht goed leesbaar is: Gebruik leestekens, zet je post op de juiste plek in het forum of discord en zorg voor een goede omschrijving. Heb je een probleem? Geef dan een eventuele foutmelding aan en omschrijf wat je zelf al hebt geprobeerd om het probleem op te lossen.
   
 • Bedenk goed of je post iets toevoegt: Voorkom slow-chatting op het forum, voorkom onnodige topic-kicks: Een reactie als “ziet er goed uit” nadat er 30 dagen niets in een topic is gezegd, is alleen maar vervelend.
   
 • Je kan een bericht na plaatsen nog wijzigen. Gebruik deze functie als je aan je post nog iets toe wil voegen binnen een korte tijd. Van meerdere berichten na elkaar wordt je verhaal minder duidelijk.
   
 • We doen ons best problemen zo goed mogelijk te omschrijven. Bekijk onze “tutorial”-sectie en zoek in oude forumposts of er al een oplossing voor jouw probleem gegeven is. Is er al een topic over jouw probleem maar werkt de oplossing niet? Sluit je daar aan in plaats van een nieuw topic te openen.
   
 • Spammen is niet toegestaan! Wil je reclame maken voor iets dat niets met simulatoren of openbaar vervoer te maken heeft? Dan is SimTogether niet de juiste plek.
   
 • Op SimTogether zijn meerdere bevlogen ontwikkelaars actief die hun ontwikkelingen delen. Om hen ontspannen hun werk te kunnen laten doen, is het vragen naar een releasedatum niet toegestaan. Ook het vragen of een trein, route, object of scenario nog in ontwikkeling is staan wij niet toe.
   
 • Denk eraan dat op content, afbeeldingen en bestanden auteursrecht zit. Deel deze alleen met toestemming en/of bronvermelding. Denk bij het delen van afbeeldingen ook aan de privacy van eventuele personen op de foto.
   
 • Wij ondersteunen geen illegale software. De bron is niet te achterhalen en het gebruik ervan kan juist problemen veroorzaken. Daarnaast vinden we het ook niet chique om payware aanbieders te benadelen op deze manier. Deel geen links naar sites waar illegale content te vinden is. Supportvragen over illegaal verkregen content zullen worden verwijderd.
   
 • Op SimTogether is een moderatieteam actief dat de sfeer op de site en in ons discord-kanaal behoudt, maar ook ingrijpt bij overtreding van de regels.
   
 • Wil je hun aandacht op een bericht vestigen? Gebruik op het forum de ‘rapporteer bericht’-knop onder een bericht. Gebruik op discord de ‘@moderator’-tag in het kanaal. Grijp niet zelf in, maar laat de moderators hun werk doen.
   
 • Volg de aanwijzingen van de moderators op. Zij geven deze niet zomaar. Wanneer een aanwijzing niet opgevolgd wordt, kan een tijdelijke ban van SimTogether opgelegd worden. Ben je het niet eens met een ingreep? Ga het gesprek aan via een privébericht.
   
 • Een moderator kan ingrijpen in discussies of leden waarschuwingen geven. Bij ernstige overtredingen, of het meermaals overtreden van de regels, kan het moderatieteam in overleg met elkaar besluiten een lid tijdelijk of permanent te verbannen. De reden hiervoor wordt altijd aangegeven bij de verbanning.
   
 • Wanneer de forumregels geen duidelijkheid geven, beslist het moderatieteam of en welke ingreep nodig is.
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
54 minuten geleden, fritspaauw zei:

ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, maar om een nieuw "lid" zo te behandelen met strafpunten lijk mij niet klantvriendelijk en helemaal een foute instelling!!!

 

Zie jou mailbox op Simtogether voor uitleg.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In×
  Search In
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy