Jump to content

Sjef61

Members
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

Social Info

3 Followers

About Sjef61


 • User Group: Members


 • Member ID: 33


 • Post Count: 240


 • Post Ratio: 1.41


 • Total Rep: 93


 • Member Of The Days Won: 23


 • Joined: 10/15/2019


 • Been With Us For: 170 Days


 • Last Activity:


 • Currently: Viewing File: 't Oosten van Nederland (Train Map)


 • Age: 58


Recent Profile Visitors

893 profile views
 1. Dat denk ik ja. Alleen de Admin dus blijkbaar...
 2. Op de site van ChrisTrains is nog het oude pakket van Gert te downloaden. Download hier Op treinpunt is hij verwijderd.
 3. Ik heb net een test gedaan en nu werkt het bij mij wel. Bij de introductie werkte dit namelijk niet. Rob Jansen heeft er toen nog na gekeken.
 4. @Michael1234 Ik zelf ben ook tevreden over de blog/club opzet voor content makers. En hopelijk worden die kleine nu bekende onhebbelijk heden aangepast. Ik heb er wel vertrouwen in..... Haha, Ja alleen jou berichtje. How come
 5. Dat is al een bekend punt. Zo was ik ook een blog kwijtgeraakt die vanzelf weer tevoorschijn kwam op mijn ingestelde toekomstige publicatie datum...LOL
 6. Zo te zien aan jou specificaties zou alles op vol moeten kunnen. TS is soms wat nukkig en kan altijd zomaar spontaan er uit vliegen. De cashe leegmaken voor je speelt is aan te bevelen. Ik maak gebruik van een zware game computer met SSD. Dat werkt net wel iets soepeler. Hiermee speel ik met alles op vol.
 7. voortgang bouw Belgische gantry. 2 sporen nu gereed
 8. Sjef61

  Nederlandse treinen

  Dag Natalie, Helaas is dat installeren van Nederlandse routes en treinen niet zo simpel. Veel gebruikte Nederlandse treinen moet je kopen. Ook voor de meeste Nederlandse routes moet je een of meer routes kopen om de basis spulletjes (assets) te verkrijgen. Bij de meeste Nederlandse routes die je hier bij Simtogether kan downloaden zit een beschrijving welke assets en routes je moet downloaden of kopen om te kunnen spelen. Afhankelijk van de scenario's moet je, om die te kunnen spelen, ook nog Treinen kopen (Payware) of gratis (freeware) Treinen downloaden.. Helaas zijn er bij Steam geen Nederlandse routes te koop maar wel mooie Duitse of Engelse routes. Hier op Simtogether kan je een mooie Nederlandse fantasie route downloaden.
 9. Sjef61

  Foutmelding

  Assets van MarcD ? Tijdelijk hier; Amsterdam Bovenleiding
 10. Ik liep daar ook al tegen aan hans. Als je een blog aanpast zie je daar nergens een melding van. Je moet nu voor elke verandering eigenlijk een nieuwe blog maken wat niet handig is. (Maar dat is bij Etienne al bekend) Dit is het enige wat je terugvind
 11. De oude versie geheel verwijderen en de nieuwe versie installeren is het beste. Dan zou de route in 64bits goed moeten werken.
 12. Het forum Treinpunt noemen lijkt mij ook een strak plan.
 13. ================================================================================== Dat kan prima in het forum gedeelte of middels een club. Wat jij het handigst vind. Er is daar is al een forum voor aangemaakt waar jij je voortgang in zou kunnen plaatsten.
 14. Ok, dat is voldoende voor deze route, maar.... volgens mij moet je deze in 32bits spelen en wordt 64bits niet ondersteund. Alleen de Köblitzer Bergland V3 Reloaded werkt in 64bits.
 15. Tsja, Niet veel informatie. waarschijnlijk zijn een of meerdere track bin files corrupt geraakt. De enige oplossing is om de defecte route opnieuw te installeren. Repareren gaat niet. Heb je dit probleem bij een specifieke route of meerder routes? Hoeveel geheugen heeft jou computer?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy