Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

existance

Bus Driver
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

existance last won the day on March 3 2022

existance had the most liked content!

Reputation

37 Excellent

Social Info

2 Followers

About existance

  • Birthday 02/10/2006

Steam Integration

  • Steam ID
    STEAM_0:0:119335279

Recent Profile Visitors

302 profile views
  1. Sow. Er is een hoop gebeurd in iets meer dan een halfjaar waar dit dood is gevallen. Zoals ik die mijn examens heeft gehaald, ik heb havo met vlag en wimpel gehaald. Hoe dan ook, goedemiddag! Ik laat even weten dat dit project weer gauw opgepakt zal worden, en ik beloof dat jullie de komende tijd weer vooruitgang zullen zien. (maar nog steeds alleen in het weekend, helaas.)
  2. Dat het zonde is is zeker waar.. Ik heb gelukkig wel iemand gevonden die dat project aan wilt gaan en aandurft.
  3. Dat is juist een van de dingen waar ik moeite mee heb om eerlijk te zijn.. Sporen, seinen en bovenleiding plaatsen is juist wat ik het leukste vind om eerlijk te zijn..
  4. Ik merk dat ik de laatste tijd echt 0 motivatie heb om nog aan mijn route te werken. Zou iemand het leuk lijken om met mijn route verder te gaan vanaf het punt waar ik nu gebleven ben? Het gaat dan vooral om scenery plaatsen.
  5. oh yo dit bestaat nog um ja ik ga hier mee verder hoor ja zeker mhh-hmm
  6. Hier zien we een BR 143 met houtwagens tussen Bischofsteig en Dübengarten. (het Duitse stuk tot aan Harthausen) Ja, ik heb weer motivatie opgepikt om een beetje Duits te bouwen deze keer ? (ik ben nog van plan om gras of iets dergelijks op de dijk rechts te plaatsen, anders ziet het er zo kaal uit..)
  7. Na een paar keer het sporenplan te wijzigen, heb ik besloten een Betuweroute-achtig idee in mijn route te verwerken. Dit is het huidige sporenplan van de Waalmere route. Donkerbruin = Spoor moet nog aangelegd worden Biège = Spoor ligt er Donkerblauw = Hier lag "vroeger" spoor
  8. Dit bericht gaat niet per sé om Waalmere zelf, maar eerder over de ontwikkelingen die hebben geleid naar deze route. Ik wil graag delen hoe mijn routebouw-skills over de loop van de jaren zijn veranderd. Op de foto's zie je telkens het eerste station in de laatste keer dat ik ze heb gewijzigd. Juni 2019: "Wagerdaal" Dit was een héle oude, slordige route. Ik had nauwelijks Nederlandse assets om mee te bouwen, en ik was nog aan het experimenteren met de verschillende tools die ik ter beschikking had. Augustus 2019: "Snijdij" Hetzelfde als eerder, nu had ik wat meer assets om mee te spelen, maar nog steeds ging het niet zo denderend. September 2019: "Herendaal" Hier had ik de smaak een beetje meer te pakken qua indeling van Nederlandse stations. Maart 2020: ? Hier was ik de basis van Coha's sein/bordenpakket aan het ontdekken, maar de bovenleiding was nog steeds lastig.. Maart 2020: Krammerdijk (heel orgineel :D) Met deze route legde ik de basis voor een heleboel dingen. Hier ontdekte ik ook onder andere de "weld" tool, waarmee je gemakkelijk een spoor aan een ander spoor vast kunt maken. En dan hebben we één jaar hiertussen waarin ik mij niet meer zo erg focus op het bouwen van routes in TSC. Maart 2021: "Zuiderveld" Hier hebben we de route die mij het meest nostalgisch maakt: Zuiderveld. Zoals je kunt zien, hier heb ik wat meer "realistisch" geprobeerd bouwen. Of dat gelukt is laat ik achterwege. In deze route heb ik meer ge-experimenteerd met Michael's bovenleidingpakket, in plaats van die lelijke Duitse bovenleiding te gebruiken. Ik had wat meer assets gedownload en ik had zelfs een hele lay-out gemaakt! Uiteindelijk heb ik maar 30% van het geheel afgekregen voordat ik, na veel comme- uh, advies, een nieuwe route begon. Mei 2021: ? Over deze route.. Heb ik eerlijk gezegd weinig te zeggen. Dit was een.. Bijzonder experiment, laten we het daar op houden. Juni 2021: "Blokkendorp" Zoals je ziet, heb ik wat meer ge-experimenteerd met scenery! Ik heb hier ook geprobeerd het zo realistisch mogelijk te maken, maar hier en daar zijn sommige dingen toch wel flink mis.. ? Augustus 2021: "Dreeze" Hier heb ik mijn creatieve geest een beetje op hol laten gaan. Goederen op een trambaan.. Wat dacht ik in hemelsnaam? ? Nou ja, het is geschiedenis. Gelukkig. September 2021: "Groenmuiden" Hier heb ik grote stappen gemaakt qua scenery, met tips van mensen uit de Bastreinfan Discord server. Februari 2022: "Waalmere" De huidige route waar ik aan werk, en plan te releasen. Ik hoop dat je ongeveer een inzicht heb gekregen in mijn ontwikkeling van routebouwen! Marci
  9. Is goed! Zal ik aankomend weekend doen.
  10. Ben wat bezig geweest met natuur ?
  11. Ik realiseer me pas nu hoe weinig scenery ik heb.. Groen = af Oranje = bezig Niks = geen scenery
  12. Na twee maanden de route te laten liggen, heb ik weer eens het bouwen opgepakt! Station Waaldam Stukje ten oosten van Malserveen.
  13. Version 1.0.0

    351 downloads

    In this scenario you are the driver of ICNG 3115. You will be driving a journey for testing the train from Roosendaal to Rotterdam.
  14. Excuses iedereen. Ik heb momenteel 0 motivatie om aan scenery te beginnen. Het spoor wat ik heb gelegd is zo ongeveer bijna klaar, maar er ligt nog maar 5% scenery en ik heb geen idee of wat ik ga maken wel goed wordt. Scenery heb ik altijd al een lastig ding gevonden in routes, en de stukken waarbij de scenery wel al gelegd is, kun je duidelijk zien dat ik maar wat gedaan heb. Ik heb eventjes een soort van burn-out. Verwacht dus minder screenshots van updates na ieder weekend.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy