Jump to content

Michael1234

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Michael1234 last won the day on June 21

Michael1234 had the most liked content!

Community Reputation

21 Good

5 Followers

About Michael1234


 • User Group: Members


 • Member ID: 171


 • Post Count: 39


 • Post Ratio: 0.15


 • Total Rep: 21


 • Member Of The Days Won: 3


 • Joined: 10/22/2019


 • Been With Us For: 265 Days


 • Last Activity:


 • Currently:


 • Age: 24


Steam Integration

 • Steam ID
  migueleste

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. Dat is op de HSL route, tussen Amsterdam Lelylaan en Schiphol. Je mist de snelwegen van Tankje, die worden bij deze route meegeleverd:
 2. In dit topic vind je voortgang omtrent de vernieuwing van het traject tussen Amsterdam en Rotterdam. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan deze route, de laatste weken is er vooral hard gewerkt om de HSL tussen Schiphol en Rotterdam weer compleet te maken. Hierbij wordt ook gekeken naar de scenery, zodat deze beter past bij de scenery die op de nieuwere delen te vinden is. De vernieuwing van dit traject begint al goed vorm te krijgen, maar er is nog veel werk te doen, dus hou dit topic goed in de gaten voor veer updates!
 3. Op beide vragen is het antwoord: Geen idee, de route is nog niet ver genoeg af om zulke dingen te kunnen zeggen. Wacht gewoon rustig af. Binnenkort komt er weer een nieuwe post met screenshots.
 4. Duidelijk, het is niet het einde van de wereld gelukkig. Ik kan er gelukkig wel bij door middel van een URL en daarmee komen we er vast wel uit. Bedankt voor het uitzoeken in ieder geval!
 5. Ik heb dit ook even geprobeerd, als ik inderdaad zelf een blogpost aanmaak en die in de toekomst laat publiceren dan kan ik de post zien. De blogpost die ik niet kan zien is echter niet door mij aangemaakt, maar door @HSL, zou dat wellicht het probleem zijn? De Auteur kan dus de blogpost wel zien, maar andere club-beheerders lijken die dan niet te kunnen zien.
 6. Goed dat het bekend is, ik had al gezien dat er wijzigingen komen aan de clubs, dus hopelijk nemen ze dit dan mee en kan ik voor nu niks anders doen dan afwachten. Deze quote is trouwens nog in het lichte thema, ondanks dat ik het donkere thema heb ingeschakeld, puntje om te verbeteren
 7. De club bevalt tot nu toe prima, de blog feature is erg handig voor voortgang updates. De nieuwe layout werkt ook prettig, ook in de browser op mijn mobiel werkt alles erg goed, dat kan je lang niet van elke website zeggen. Ook het donkere thema vind ik persoonlijk heel prettig, lekker rustig op de ogen Over de blogs heb ik wel een puntje: Als ik een blogpost maak die ik in de toekomst wil publiceren dan kan ik zelf deze blogpost ook nergens meer terugvinden. Ik zou het wel fijn vinden als club-beheerders een toekomstige blogpost nog ergens kunnen terugvinden, zodat er nog eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden. Ik heb gelukkig nog een url naar de blogpost, maar dat is niet heel handig. Is het mogelijk dat jullie ongepubliceerde blogpost zichtbaar maken voor het club beheer?
 8. Michael1234

  Stations HSL

  De meeste stations op de HSL-zuid route zijn gemaakt door Frison, deze zijn niet op SimTogether te downloaden, maar wel hier: https://www.christrains.com/en/frison_objects.html Deze informatie is ook te vinden in de handleiding die bij de download van de HSL route is inbegrepen, het is verstandig om deze door te lezen, want daarin staan alle assets vermeld die je nodig hebt om deze route goed te kunnen spelen. Niet alle links in deze handleiding zullen nog werken, zeker de links naar treinpunt.nl zullen niet allemaal meer werken, aangezien treinpunt sindsdien is overgegaan in deze website.
 9. Ik zie dat er nu wel een optie is om het type club aan te passen, bedankt!
 10. Goed om te zien dat er weer een forum is, lijkt mij een erg goede toevoeging naast de clubs. De nieuwe layout is ook stukken beter! Na alle veranderingen ben ik een beetje gaan prutsen met een club, maar omdat ik er initieel nog niks mee wilde doen heb ik er een privé club van gemaakt. Alleen nu zie ik geen optie om er alsnog een openbare club van te maken. Zie ik die optie over het hoofd? Of is dit gewoon niet mogelijk?
 11. Version 1.1.1b

  2,362 downloads

  This package was originally intended as an exclusive set for Project Randstad, but due to increasing demand for this package, it was nevertheless decided to release it as a separate package for everyone. The set is meant to give routes an even more realistic picture, in my opinion overhead contact line is an important part of a route, because you constantly drive underneath it. A lot of time has been devoted to the development and testing of the set, but due to the complexity of the set, it is quite possible that something has been overlooked, errors can be reported in the topic at the train point. Note: Because this package relies on realism, it is an extensive and complicated package, placing realistic overhead wires takes a lot of time. Read this manual carefully! Features: Various types, including HSL SOUTH Manual in Dutch Installation: Install the included .rwp file with Utilities.exe "Steam\SteamApps\common\ RailWorks" start the game and "Clear Cache" Restart the game and have fun
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy