Jump to content

Alola

Train Driver
 • Posts

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Alola last won the day on June 27

Alola had the most liked content!

Reputation

111 Excellent

3 Followers

About Alola

 • Birthday 01/04/2005

Steam Integration

 • Steam ID
  76561198413286691

Recent Profile Visitors

1,828 profile views
 1. Welke versie gebruik je? De 32 bit edition of de 64 bit?
 2. Volgens mij is er geen freeware weather pack, maar alleen het Sky and Weather Enchanchment Pack van Armstrong Powerhouse (verbeter me als ik het fout heb)
 3. Ach ja, zo herleef je de DR tijden op een moderne manier.
 4. Hallo jongens en meisjes van Simtogether.com! Ik zit weer met een probleempje: Een paar dagen geleden reed ik een stukje op de North Jersy Coastline met de GTW EMU met ATB. Nu weet ik dat de meeste van jullie denken: ATB op een Amerikaanse route?! Hoe is dat mogelijk? Het antwoord is vrij simpel: Bij mij kan dat gewoon. Maar nu komt het probleem: Elke keer als ik naar een lagere snelheid moet gebruik ik de remhendel aan de linkerkant van de stuurtafel. Die remt makkelijker en veroorzaakt daarbij minder tot geen wielslip. Maar als ik met de hendel begin te remmen begint de ATB te klinken alsof ik niet aan het remmen ben, terwijl ik dat wel doe. De enige manier die volgens de ATB goed lijkt de zijn is de dynamische rem (de gecombineerde tractieremhendel) die wel veel wieslip veroorzaakt en die moeilijk remt. Zou iemand mij kunnen vertellen of dit een bugje is? Met de DMU kan ik gewoon normaal remmen. Alvast bedankt voor de hulp!
 5. Succes machinist Mike. Je hebt het erg goed gedaan. Als je terugkomt (en ik weet zeker dat dat gaat gebeuren) zal Simtogether je hartelijk verwelkomen.
 6. Ja dat klopt. Ik ben vorige week zaterdag naar het depot van de SSN geweest van station Gouda, daar spraken we iemand die net wat olie aan het toedienen was bij de BR 53. Hij hoorde mij en mijn vader Pools spreken en sprak ons in zijn gebrekkig Pools aan. Hij vertelde ons dat hij in Polen was geweest en dat de Ty-2 (weet niet of ik het goed schrijf) gerestaureerd wordt. Vrij snel zijn we overgeschakeld op het Nederlands. Zelf ben ik helaas niet zo'n goede stomer. Ik heb wel wat naar de tutorials gekeken om met stoom te rijden, maar ik heb al geprobeerd om de Fowler F4 van TS academy een goederentrein naar Severn Tunnel Junction geprobeerd te rijden. De hoogste snelheid die ik kon bereiken was 9 miles per hour. Binnen de korste keren ontplofte de ketel. Nu heb ik een goederentrein gerangeerd met een stoomlok van Lübeck Hafen naar het depot van Lübeck en dat ging geweldig doordat ik de hele tijd bleef stoken.
 7. Ach, als je eraan gewend raakt is de ervaring met deze loc geweldig. Helaas is een goederentrein een dingetje, want ik rijd goederentreinen meestal zonder AFB.
 8. Deze DB Cargo 6477 gaat met deze Fyra ICRm opweg naar Bay Head.
 9. Deze Fyra BR 186 komt net bij station Long Branch. De loc was net de ICRm aan het ophalen die waren achtergelaten door de DB Cargo 6477 die net een dienst naar Bay Head had gereden.
 10. Screenshot gemaakt op Newark Penn
  Deze repaints zien er geweldig uit, alleen heb ik wel een dingetje: Volgens mij is de André Rieu een driebaks GTW en geen tweebaks en ik mis ook wel andere repaints, zoals Jo Coenen en Sjef Diederen.
 11. Dank je voor de informatie.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy