Jump to content
×
×
 • Create New...

ChrisTrains

Community Booster
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

ChrisTrains last won the day on May 4

ChrisTrains had the most liked content!

Community Reputation

246 Excellent

Social Info

About ChrisTrains

Steam Integration

 • Steam ID
  Chrisell

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. v5.21 scenery nu te vinden op mijn website, met nieuwe Perron type 'Platform E2' en wat gebouwen en scenery voor de route van Edgar. Ook zijn de station naam borden nu beter in de donker te zien (ze gloeien nu 's nachts)
 2. Voortgang met de stroomafnemer voor de ICNG.
 3. Het is wel mogelijk om openslaande deuren voor de cabine te maken, maar het maakt de cabine en 'buiten'-modellen veel complexer. Ik kan veel snelkoppelingen maken en op complexiteit besparen door de twee volledig gescheiden te houden. En omdat dit geen TSW is, kun je, zelfs als je de cabinedeuren opent, niet "uitstappen" - je staat ofwel binnen naar buiten te kijken, of sta buiten naar binnen te kijken (of je vliegt de camera in de cabine met weinig details, die normaal van de buitenkant is te zien).
 4. Machinist heeft eindelijk een deur (maar net zoals mijn andere modellen, gaat het niet open in het spel)
 5. v5.2 nu verkrijgbaar. Deze update heeft meestal nieuw objects voor de Oude Lijn route van Edgar, met o.a. bruggen, gebouwen in Den Haag, station Leiden CS (dit model heb ik van Sjef overgenomen en heeft nu custom overkappingen voor de perrons, de Den Haag CS metro station (past perfect tegen het station CS station model van Frison), en mijn eerste custom station modellen - Den Haag HS en Den Haag Mariahoeve (en omgeving). Deze objects zijn niet in de online handleiding te vinden omdat zij specifiek voor deze route zijn gebouwd dus zij hebben echt geen andere functie voor andere routes.
 6. Werken aan de apparatuurdozen op het dak.
 7. Motor- en jacobs-draaistel details.
 8. De koppeling is nu gereed.
 9. Goed om te weten - dankje
 10. Dat weet ik nog niet. Ik wil eerst de NS versies doen. Daarna misschien de BE versies.
 11. Ja weet ik. Ik heb de 5- en 8-bak treinstellen in het werkplaats. Ingewikkeld want de tussenwagons zijn 9 uniek varianten - elke wagon is anders dan elke andere.
 12. Tijd om een nieuw 'groot' project te doen - deze keer de nieuwe ICNG.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy