Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

BolusZeeuwMeeuw

Members
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by BolusZeeuwMeeuw

  1. 54 minuten geleden, downloader zei:

    Ik heb het gezien en de olympische virm zit ook in het pakket , dus je maakt een pakket van twee repaint die al uit zijn , de olimpische icm en olimpische virm .

    De ICM's heeft Bram er puur bij gezet voor de screen, deze zit inderdaad al in het ICM classic repaints pakket. De Olympische VIRM is nog niet beschikbaar voor TS, misschien verwar je deze met de repaint voor MSTS of de Koningstrein voor TS.

    • Like 2
  2. 4 minuten geleden, Sjef61 zei:

    Zo rond de 600 euro heb je al een mooie Windows  gamepc die geschikt is voor TS2020.

    Inderdaad, voor de prijs van een nieuwe mac kan je een zeer goede windows game pc kopen.

  3. Hoewel deze er wel zijn, zoals Sjef al aangeeft, en sommige andere Train Simulators wel technisch gezien op Mac werken, is het niet aan te raden, vanwege het feit dat Apple Computers niet zijn gemaakt om te gamen, en er weinig tot geen ondersteuning voor wordt gegeven. Als je echt Train Simulator wil spelen, kan je het beste een gamepc samenstellen / kopen die dus windows draait, omdat deze het veel smoother kunnen runnen. 

    • Like 1
  4. Bij de huidge Train Sim World zal er heel waarschijnlijk geen editor meer komen, en bij Train Sim World 2 zeggen de developers alleen de editor uit te willen brengen als ze deze ook op consoles kunnen krijgen. Omdat consoles veel minder krachtig zijn dan de meeste PC's, zal dit erg moeilijk worden en gaat het dus nog erg lang duren dat er een editor komt.

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy