Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

NigelGiveYou

Train Guard
  • Posts

    287
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by NigelGiveYou

  1. 11 minuten geleden, C0PILOT1 zei:

    Hallo, de route ziet er prachtig, is er ergens een lijst met de dlc's (de readme van de beta is verwijderd)? Dan kan ik deze al kopen! 

    groetjes:) 

    ps: misschien moeilijk te voorspellen, maar is er al een release date?

    Ik ben een BETA Tester van de recentste map en we zijn klaar tot aan Lokeren. Hoelang het nog zal duren voor de release is onbekend maar ga er maar vanuit dat het niet heel lang meer zal duren!

    • Like 1
  2. Zojuist, InfraSim zei:

    Dankjewel, voor het compliment.

    De hele route is natuurlijk nog lang niet klaar.

    Het is allemaal veel werk.

     

    En naast deze hobby hebben we natuurlijk ook nog onze andere bezigheden in het dagelijks leven.

     

    Maar we proberen er zo veel mogelijk aan te werken.

    Objecten maken, bouwen enz...

     

    Maar om dat er nog niet echt een Vlaamse route is.

     

    Het is misschien al wel leuk  om binnenkort een klein stukje van de route uit te brengen.

     

    Het stukje dat dan uit komt. 

    Zal Kontich-Lint/Lier zijn.

    En is heen en weer een rit van 20 min.

     

    Het is misschien niet zo veel.

    Maar dan kan er toch ook al met SK treinen enz...

    Gereden worden op een stuk Belgisch spoor.

     

     

     

     

    Als dat al uitgebracht word binnenkort van Kontich-Lint naar Lier zijn er al erg veel mensen blij! ?

    • Like 2
  3. Zojuist, Michael1234 zei:

    Nee je mist niets, ze zijn inderdaad niet toegevoegd. Eigenlijk nooit echt bij stilgestaan, maar er zijn ook geen Belgische stationsnaamborden met Noorderkempen er op.

    Ahaaa, oke ja ik vroeg het me al af dus ik dacht ik vraag het eventjes. Maar dat is helemaal goed dan!

  4. Ik heb een vraag, ik ben dus een Scenario aan het maken, en ik kom dus nu pas in Noorderkempen maar ik zie dat er geen stations borden staan van : Noorderkempen. En ik heb alles geinstalleerd wat in het Google - Excel bestand stond. Is dit omdat deze niet zijn toegevoegd of mis ik toch wel iets?

    image.thumb.png.83df0dc443339e7daccfaffb4b63821e.png

  5. 8 minuten geleden, Michael1234 zei:

    Ik denk dat er een bericht mist? Het is niet slim om je bericht te verwijderen, nu lijkt het alsof @ClipmeneerNL op mij reageert. Terwijl zijn bericht dan nergens op slaat.


    Uiteindelijk heb ik besloten om gewoon te wachten tot het Simtogether team alle scenario's heeft kunnen omzetten. Niet alleen voorkomen we daar mee dat scenario's stuk gaan, maar ook geeft het ons iets meer tijd om de route klaar voor release te maken. Daar wordt de route alleen maar beter van ?



    Ik had die reactie indd verwijderd want als ik dat ook moest doorstrepen zag t er niet uit hahaha. maar t kwam erop neer dat ik een idee had dat je evt de route al online kon zetten en dat als je m downloadde dat er een kans was dat dan de ICNG scenariopack niet meer werkt maar dat is een best wel slecht idee als we ook nog even door kunnen wachten zoals jij het ook zegt indd.

  6. Zojuist, ClipmeneerNL zei:

    Om eerlijk te zijn, vind ik dit zelf een slecht idee. Ik zie dit idee meer als iets positiefs voor jezelf, en dat is dat de route eerder uit komt ?. Ik weet dat je graag de route wilt, maar momenteel wordt er druk getest. De route is momenteel al jaren in ontwikkeling, dus die paar weken maakt toch niet zo heel veel uit? Jouw idee is technisch gezien een verlies-verlies situatie in mijn ogen.

     

    Ik kan zeker nog 1 maand wachten haha. Ik heb erbij gezet een idee hè hahaa ?.  Nu je het zegt is het opzich niet een al te goed idee maar het was een idee voor onderanderen van mensen die de ICNG niet halen. Maar Uiteindelijk als jij het nu zo zegt heb je aan de andere kant ook wel weer gelijk.  Laten we gewoon wachten hahaa. 

  7. Je snapt dat, dat ook best wel wat tijd kost en niet zomaar gedaan is. Daar zit ook wel weer 5 tot 15 uur werk in. En we kunnen niet in Chris zijn agenda kijken of hij daar tijd voor heeft.

  8. 26 minuten geleden, Kvdwal03 zei:

    Ziet er goed uit kan niet wachten tot het klaar is, dan hoef ik straks niet steeds te betalen om de route te rijden. ?

    Ben ik zeker met je eens hahahaha! Ik kan zelf ook niet wachten totdat deze route klaar is hahaha. En het is nogal duur in het echt joh die grensovergang haha ?

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy